En başarılı bulduğunuz "Kırmızı Et Yemeği " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    754
  • Anket Kapalı .
Yok abla ben eminim senden de şahane şeyler çıkar

Tarifin nevo nün onayından geçti değil mi yoksa yarışma için kabul edilmeyebilir o yüzden dedim
Nevrestenin onayından geçti evet... güzel düşüncelerin için sağ ol canım... inşallah beğenilir.

Bugün zaten parkta ağlama krizi tuttu çocuğun birinin oyuncagina taktı kafayı atıyor kendini yerlere çok Nazlı sünnet olursa nederik bilmem
2 3 gün idare edecegiz bi şekilde. Bence sende fazla erteleme. Benim büyüğü 4 yaşında. Sünnet olacam diye aklı çıkıyor onu da 8 aylıkken yaptırmıştım. O yüzden iyiki yaptırmışım diyorum

Nevrestenin onayından geçti evet... güzel düşüncelerin için sağ ol canım... inşallah beğenilir.
Hadi bakalım bekliyoruz o zaman :)) abla sen nereliydin :))

Ay bilmiyorum ki ya ders de çalışıyorum şimdi duyan gelecek Mevlüt i sonra okutcaz desek te misafirle ugrasmak istemiyorum hic

Ay bilmiyorum ki ya ders de çalışıyorum şimdi duyan gelecek Mevlüt i sonra okutcaz desek te misafirle ugrasmak istemiyorum hic
Orası ayrı konu tabi. Sende Haklısın.Sonrada yapabilirsiniz. Ben gurbette oldugum için mevlütü sonra yapacağım. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…