- 24 Haziran 2015
- 39.885
- 154.568
- 598
Evet her seferinde ayrı bir heyecan oluyorGörücüye çıkmak oldukça heyecan vericiymiş.
Eminim çok güzel olmuştur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet her seferinde ayrı bir heyecan oluyorGörücüye çıkmak oldukça heyecan vericiymiş.
Yıllardır bu heyecanı yaşamayı özlemişim.Evet her seferinde ayrı bir heyecan oluyor☺
Eminim çok güzel olmuştur
Rica ederimEvet kesinlikle katılıyorum ben bu yemek bölümünü annemin vefatından sonra keşfettim gerçekten çok iyi geldi bana daYıllardır bu heyecanı yaşamayı özlemişim.
Teşekkür ederim kukrimcim. Bu duyguları yaşamak güzel . Hayatı sıradanliktan çıkarıyor en azından. Bir hatıra bırakmak istedim minicik de olsa.
Düzenlerken ondan bilgi aldım. Haberi var canım. Kazen kardeşim muhtemelen milli maçı izliyordur...İleriki saatlerde görebilir diye ümit ediyorum bakalım.Elhan canım nevroşa haber verdin mi? O kazen abilere bildiriyor
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun anneciğinin canım. Sana da sonsuz sabırlar dilerim. Daha da iyi olmanı isterim.Rica ederimEvet kesinlikle katılıyorum ben bu yemek bölümünü annemin vefatından sonra keşfettim gerçekten çok iyi geldi bana da❤
Amin canım çok teşekkür ederim inşallahAllah rahmet eylesin mekanı cennet olsun anneciğinin canım. Sana da sonsuz sabırlar dilerim. Daha da iyi olmanı isterim.
İyiyiz canım. Yarın oglanı sünnet ettirecegiz, heyecanlıyım
Burdayım ☺Canfeb nerelerdesin konunu açtın goremedimm bir daha
Biz vazgectik yineİyiyiz canım. Yarın oglanı sünnet ettirecegiz, heyecanlıyım
Aa sorunsuz atlatirsiniz inşallah canımİyiyiz canım. Yarın oglanı sünnet ettirecegiz, heyecanlıyım
Ben bugun kaç kere vazgeçip randevu iptal ettim, saymadım kaçarı yok, malesef. Mecbur kesilecekBiz vazgectik yine
Hoşgeldin nasılsın canımBurdayım ☺