- 8 Haziran 2013
- 57.061
- 151.560
- 898
Hahahah inşallah, ne diyelim. Hayırlısı olsun canımBende gurbete ataniyim da yaptirayim inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahahah inşallah, ne diyelim. Hayırlısı olsun canımBende gurbete ataniyim da yaptirayim inşallah
Saol canımHahahah inşallah, ne diyelim. Hayırlısı olsun canım
İyi fıstık sen nasılsın görüyorum ikimizin başı da tadilattan kurtulmuyorLilimam kuzum nassin
Çok şükür iyiyim kuzumHiç sorma canım bu sene böyle oldu ama bitti çok şükürİyi fıstık sen nasılsın görüyorum ikimizin başı da tadilattan kurtulmuyor
Ay şahanr senin adına sevindim kuzum hem senin ki evi güzelleştirmek amaçlı ama benim ki öyle değil yok alta su damlıyor yok prizler de sıkıntı var hiç bitmiyor daha önce hiç oturulmadığı için bütün sıkıntıları beni buldu malesefÇok şükür iyiyim kuzumHiç sorma canım bu sene böyle oldu ama bitti çok şükür
Senin işler ne alemde ☺
Oy o işler daha sikintili oluyor Allah kolaylık versin canım hepsi çözülür inşallah da sağlıkla huzurla keyfini surersiniz inşallahAy şahanr senin adına sevindim kuzum hem senin ki evi güzelleştirmek amaçlı ama benim ki öyle değil yok alta su damlıyor yok prizler de sıkıntı var hiç bitmiyor daha önce hiç oturulmadığı için bütün sıkıntıları beni buldu malesef
Benden de sana kalpler,öpcükler,kelebekler minikomJenna16 ❤ kalpcik emoji yildiiz yıldız kalp cicek böcek kalpcik
Belki bir gün
Bir umuttur yaşamak tabiBelki bir gün
Tabiisi beybisiBir umuttur yaşamak tabi
Balküpümm
Fındığıııığımmm biraz geç geldim ama varmı nescafe kıyıda köşede kaldımıBlue_Peri kuzuu nerdesin Nescafe icek gel
İçtim artık yarın akşama ,Fındığıııığımmm biraz geç geldim ama varmı nescafe kıyıda köşede kaldımı
Yeni eve geldim canım
İnsan bekler nasıl geçti boğazından bensiz zalim kuzuİçtim artık yarın akşama ,
Napayım eşim istedi yaptım mecbur o sırada kendim de içtimİnsan bekler nasıl geçti boğazından bensiz zalim kuzu
Hoşgeldin canımYeni eve geldim canım
İyi afiyet şeker olsun yarasın emiiiNapayım eşim istedi yaptım mecbur o sırada kendim de içtim