Nasılsın canımHoşgeldin canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasılsın canımHoşgeldin canım
Canım nasılsın
İyiyim ablacım şükür sen nasılsınCanım nasılsın
İyiyim canım çok şükür Dışardaydık yeni eve geldim:)İyiyim ablacım şükür sen nasılsın
Memleketine atanırsın inşaallahBende gurbete ataniyim da yaptirayim inşallah
Gizli gizli takip eden biri daha:)İyi fıstık sen nasılsın görüyorum ikimizin başı da tadilattan kurtulmuyor
Naptınız bakimm gezdinizmiİyiyim canım çok şükür Dışardaydık yeni eve geldim:)
Sağolasın kuzumİyi afiyet şeker olsun yarasın emiii
Gaziantep'te mi yaşıyorsunuz?Gaziantepliyim meleğim.
Piknik,lunapark falan derken bu saat oldu:)Okul açılmadan gezi diyelim:)Naptınız bakimm gezdinizmi
Çok şükür canım bugün biraz dışarı çıktım alışveriş yaptım kıza geldim yemek falan akşamı ettimNasılsın canım
Birde taliplisi çok olan tariflerdenpinkpantera senin sunum da şahane oluyor yiaaa
Çok iyi yapmışsınız abla negüzel eglenmişssinizPiknik,lunapark falan derken bu saat oldu:)Okul açılmadan gezi diyelim:)
İyi canım ne olsun hem yorulduk hem eğlendik:)Çok şükür canım bugün biraz dışarı çıktım alışveriş yaptım kıza geldim yemek falan akşamı ettim
Sen ne yaptın eglendiniz mi ☺
Sağol canım benimÇok iyi yapmışsınız abla negüzel eglenmişssiniz
şükürler olsun konyu zar zor açtim internet gidip gelyorhadi git bari
Bursa'da yaşıyorum. Daha önce tanışmıştık unutmuşsun. meryemozcan ' dı nickim belki ondan hatırlamadın.Gaziantep'te mi yaşıyorsunuz?
Hayırlı olsun canım sunum inşaallah istediğin gibi olmuştur.Bombayı patlatalımşükürler olsun konyu zar zor açtim internet gidip gelyor
İyi olmuş canımİyi canım ne olsun hem yorulduk hem eğlendik:)
Çocuklara değişiklik:)Yeni okul dönemine hazırlık:)