- 8 Nisan 2017
- 56.969
- 300.172
- 698
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nevrestenin onayından geçti evet... güzel düşüncelerin için sağ ol canım... inşallah beğenilir.Yok abla ben eminim senden de şahane şeyler çıkar
Tarifin nevo nün onayından geçti değil mi yoksa yarışma için kabul edilmeyebilir o yüzden dedim
Yok vallah gelmedin kitlama şekeri yoktu belki de ondan gelmedinŞekerim ben gelmedim mi aklına o dernekte
2 3 gün idare edecegiz bi şekilde. Bence sende fazla erteleme. Benim büyüğü 4 yaşında. Sünnet olacam diye aklı çıkıyor onu da 8 aylıkken yaptırmıştım. O yüzden iyiki yaptırmışım diyorumBugün zaten parkta ağlama krizi tuttu çocuğun birinin oyuncagina taktı kafayı atıyor kendini yerlere çok Nazlı sünnet olursa nederik bilmem
Hadi bakalım bekliyoruz o zaman :)) abla sen nereliydin :))Nevrestenin onayından geçti evet... güzel düşüncelerin için sağ ol canım... inşallah beğenilir.
Yok bıraktım ben o işi ☺Bayram geçti gel hadi
Gaziantepliyim meleğim.Hadi bakalım bekliyoruz o zaman :)) abla sen nereliydin :))
OyyyyyYok bıraktım ben o işi ☺
Ovvvvv o zaman güzel bir et yemeği gelir senden ablaGaziantepliyim meleğim.
Gidiyorum konum acmayapinkpantera senin sunum da şahane oluyor yiaaa
Ay bilmiyorum ki ya ders de çalışıyorum şimdi duyan gelecek Mevlüt i sonra okutcaz desek te misafirle ugrasmak istemiyorum hic2 3 gün idare edecegiz bi şekilde. Bence sende fazla erteleme. Benim büyüğü 4 yaşında. Sünnet olacam diye aklı çıkıyor onu da 8 aylıkken yaptırmıştım. O yüzden iyiki yaptırmışım diyorum
Hadi bkalim o zaman dans
ayyy abla çok sevindim muhteşem bir rakip daha
Eşim yarın ise başlıyor
Bundan sonra gelirim
Daha açmadın mi kiiGidiyorum konum acmaya
Orası ayrı konu tabi. Sende Haklısın.Sonrada yapabilirsiniz. Ben gurbette oldugum için mevlütü sonra yapacağım. :)Ay bilmiyorum ki ya ders de çalışıyorum şimdi duyan gelecek Mevlüt i sonra okutcaz desek te misafirle ugrasmak istemiyorum hic
Tam konum acmaya gidiyirdum deynepnaz in hediyyesini gordum paylasmisi bakamadan durmadim bi bakayim dedim sana cv yazdim simdi tekardan konum acmaya gidiyorumDaha açmadın mi kii
hadi git bari
Tam konum acmaya gidiyirdum deynepnaz in hediyyesini gordum paylasmisi bakamadan durmadim bi bakayim dedim sana cv yazdim simdi tekardan konum acmaya gidiyorum
Hahahah yavrum yaa ben göndereyimYok vallah gelmedin kitlama şekeri yoktu belki de ondan gelmedin
Bende gurbete ataniyim da yaptirayim inşallahOrası ayrı konu tabi. Sende Haklısın.Sonrada yapabilirsiniz. Ben gurbette oldugum için mevlütü sonra yapacağım. :)