• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz "Kırmızı Et Yemeği " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    754
  • Anket Kapalı .
Hayırlı sabahlar :KK200:
Çoğunluk uyuyor ellam :KK53:
Çocuklar da uyuyor,çayı demledim kalkmadılar hala ,yatsınlar bakalım :KK45:
1 bardak çay koyayım bari kendime:KK45:
Bakamadığım pastalara ve et yemeklerine gidip beğeneyim :KK45:
Hayırlı sabahlar canım ❤
Iyi canım kahvaltı yaptım çay içiyorum sen nasilsin
Afiyet olsun canım Bende iyiyim takımdan fırsat bulunca buraya bakayım dedim :))

Günaydın tatlım 🥰Çok şükür iyiyim,sen nasılsın? :KK51:
Çok şükür kuzum bende iyiyim birşeyler yedim.simdi kıza biraz alışveriş yapmaya gidicem anaokuluna başlıyor hanımefendi🤩

Hayırlı olsun kuzum,Allah kolaylık versin 😚
Sağol canım 😘 gittim geldim yoruldum herkes alışverişe çıkılmış herhlde kasalarda kuyrukk dolu idi.bife turist çok geliyor bizim burdaki AVM ye onların arkasına düşersen yansın mubarekler sepet sepet aliyir🙊🙉🙈

Sağol canım 😘 gittim geldim yoruldum herkes alışverişe çıkılmış herhlde kasalarda kuyrukk dolu idi.bife turist çok geliyor bizim burdaki AVM ye onların arkasına düşersen yansın mubarekler sepet sepet aliyir🙊🙉🙈
Para var,huzur var :KK48:

Para var,huzur var :KK48:
Valla öyle.kuzum anlatamam.ama sana parfümler.kutu kutu o sepetler kaç tane ağzına kadar dolu kıyafetler çıkışta da ubere binip gidiyorlar oooh mis :KK70: :KK70:

Valla öyle.kuzum anlatamam.ama sana parfümler.kutu kutu o sepetler kaç tane ağzına kadar dolu kıyafetler çıkışta da ubere binip gidiyorlar oooh mis :KK70: :KK70:
Bizde çarşıdayız, millette para çok 1-2 krem alayim diye girdim bir kadın bin küsürluk bakım ürünü toplamış :KK53:

Back