Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi geceler Allah rahatlık versin bende yatıyorum yorulmuşumHayırlı geceler canım
Günaydın ablacım eminönüne gideceğiz malzeme almaya erken uyuduk biraz ☺İyi akşamlar canım nasılsın
Günaydın ablacım eminönüne gideceğiz malzeme almaya erken uyuduk biraz ☺
GunaydinnnnGünaydınnnnn mutlu hafta sonları 
Günaydın canım nasılsın ❤Gunaydinnnn
Iyi canım kahvaltı yaptım çay içiyorum sen nasilsinGünaydın canım nasılsın ❤
Hayırlı sabahlar canım ❤Hayırlı sabahlar
Çoğunluk uyuyor ellam
Çocuklar da uyuyor,çayı demledim kalkmadılar hala ,yatsınlar bakalım
1 bardak çay koyayım bari kendime
Bakamadığım pastalara ve et yemeklerine gidip beğeneyim
Afiyet olsun canım Bende iyiyim takımdan fırsat bulunca buraya bakayım dedim :))Iyi canım kahvaltı yaptım çay içiyorum sen nasilsin
Günaydın kuzum nasilsinn iyisin inşallah
Günaydın tatlım Çok şükür iyiyim,sen nasılsın?Günaydın kuzum nasilsinn iyisin inşallah
Çok şükür kuzum bende iyiyim birşeyler yedim.simdi kıza biraz alışveriş yapmaya gidicem anaokuluna başlıyor hanımefendiGünaydın tatlım Çok şükür iyiyim,sen nasılsın?
Hayırlı olsun kuzum,Allah kolaylık versinÇok şükür kuzum bende iyiyim birşeyler yedim.simdi kıza biraz alışveriş yapmaya gidicem anaokuluna başlıyor hanımefendi
Sağol canım gittim geldim yoruldum herkes alışverişe çıkılmış herhlde kasalarda kuyrukk dolu idi.bife turist çok geliyor bizim burdaki AVM ye onların arkasına düşersen yansın mubarekler sepet sepet aliyirHayırlı olsun kuzum,Allah kolaylık versin ♥
Para var,huzur varSağol canım gittim geldim yoruldum herkes alışverişe çıkılmış herhlde kasalarda kuyrukk dolu idi.bife turist çok geliyor bizim burdaki AVM ye onların arkasına düşersen yansın mubarekler sepet sepet aliyir
Valla öyle.kuzum anlatamam.ama sana parfümler.kutu kutu o sepetler kaç tane ağzına kadar dolu kıyafetler çıkışta da ubere binip gidiyorlar oooh misPara var,huzur var
Bizde çarşıdayız, millette para çok 1-2 krem alayim diye girdim bir kadın bin küsürluk bakım ürünü toplamışValla öyle.kuzum anlatamam.ama sana parfümler.kutu kutu o sepetler kaç tane ağzına kadar dolu kıyafetler çıkışta da ubere binip gidiyorlar oooh mis