- 24 Haziran 2015
- 39.885
- 154.568
- 598
Bizim dibimizde avm devamlı tıklım tıklım valla millet köşeyi dönmüş biz kalmisiz ortiBizde çarşıdayız, millette para çok 1-2 krem alayim diye girdim bir kadın bin küsürluk bakım ürünü toplamış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizim dibimizde avm devamlı tıklım tıklım valla millet köşeyi dönmüş biz kalmisiz ortiBizde çarşıdayız, millette para çok 1-2 krem alayim diye girdim bir kadın bin küsürluk bakım ürünü toplamış
Gerçekten öyle ya, ben hiç öyle paralar harcadigimi bilmemBizim dinimizde avm devamlı tıklım tıklım valla millet köşeyi dönmüş biz kalmisiz orti
Aynen kuzum çok şükür bizimde kötü değil ama bunlar bir alışveriş cilgini adetaGerçekten öyle ya, ben hiç öyle paralar harcadigimi bilmem
Çok şükür durumumuz kötü değil ama herşey çok pahalı nasıl kıyıyorlar paraya
Kazanmiyorlar ondan bilmiyor lar diyeceğim de bazı kazanan da bilmiyor kıymetini şekil a benim eşimGerçekten öyle ya, ben hiç öyle paralar harcadigimi bilmem
Çok şükür durumumuz kötü değil ama herşey çok pahalı nasıl kıyıyorlar paraya
Sosyetik AVM zaar Keşke öyle dertlerimiz olsa,ne alalım,hangisi seçelim diyeValla öyle.kuzum anlatamam.ama sana parfümler.kutu kutu o sepetler kaç tane ağzına kadar dolu kıyafetler çıkışta da ubere binip gidiyorlar oooh mis
Ben yerim deseydinKazanmiyorlar ondan bilmiyor lar diyeceğim de bazı kazanan da bilmiyor kıymetini şekil a benim eşim
Diyor ki 5 dk sonra öldüm sayalım kim yiyecek parayı
KeşkeSosyetik AVM zaar Keşke öyle dertlerimiz olsa,ne alalım,hangisi seçelim diye
Onaydan gecebilirsem bu yarışmada ben de varım minik meleğim.Selam gençler girmeyeli bir hayli olmuş kimse tarifini yapmayacak mi bu ne sessizlik böyle
Tarif seçtiniz miOnaydan gecebilirsem bu yarışmada ben de varım minik meleğim.
Seçtim Nanacım. Yemeği yaptım, yayımlanmasını bekliyorum. Heyecan zirvedeTarif seçtiniz mi
Hey maşAllah merakla bekliyorum o zaman , ben tembel hatun olaraktan hala harekete geçemedimSeçtim Nanacım. Yemeği yaptım, yayımlanmasını bekliyorum. Heyecan zirvede
Oyy oyy maşallah bugün bereketli cumartesi oldu desenizeiy akşamlar kizlar bekleyi bende konum acicam aksama
N güzel ben de senin yemeğini merakla bekleyeyim o zaman. Enerjik keyifli günlerin olsun.Hey maşAllah merakla bekliyorum o zaman , ben tembel hatun olaraktan hala harekete geçemedim
Ellerine sağlık bekliyoruz heyecanlaN güzel ben de senin yemeğini merakla bekleyeyim o zaman. Enerjik keyifli günlerin olsun.
Hazir olda bekliyorum aybalamiy akşamlar kizlar bekleyi bende konum acicam aksama
Sağ ol canım....ben de bekliyorum....ne zaman görünür belli bir süresi var mı acabaEllerine sağlık bekliyoruz heyecanla
Kazen yada eşi ne zaman görürse canımSağ ol canım....ben de bekliyorum....ne zaman görünür belli bir süresi var mı acaba
Görücüye çıkmak oldukça heyecan vericiymiş.Kazen yada eşi ne zaman görürse canım☺