- 24 Haziran 2015
- 39.885
- 154.568
- 598
Acaba okul telasindalar mi diyeceğim de çoğunun çocuğu küçük dimiÇok tembeller hala bekliyorlar:)
Yapmazlarsa ben onların yerine yapacağım,onların tarifini
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Acaba okul telasindalar mi diyeceğim de çoğunun çocuğu küçük dimiÇok tembeller hala bekliyorlar:)
Yapmazlarsa ben onların yerine yapacağım,onların tarifini
Aynen okul telaşı olan pek yok:)Acaba okul telasindalar mi diyeceğim de çoğunun çocuğu küçük dimi ☺
Ne yaptın hallettin mi sen kıyafetleriAynen okul telaşı olan pek yok:)
Akşam sızıp kalmışım, simdi içersen sütüm var ılınmışBen geldim orti nasılsın bir kayfe yapsa icek
Evet canım dün aldık:)Pantolon paçaları yapılacaktı yarın alacağız:)Ne yaptın hallettin mi sen kıyafetleri ☺
İyi sen bitirmisin okul işlerini o zamanEvet canım dün aldık:)Pantolon paçaları yapılacaktı yarın alacağız:)
Sütü hiç sevmem ortiAkşam sızıp kalmışım, simdi içersen sütüm var ılınmış
İhtiyaç listesi var onuda halledersem tamamdır:)İyi sen bitirmisin okul işlerini o zaman ☺
Bende insallah yarın çıkacağım .
Ben onu hallettim oglaninkini.İhtiyaç listesi var onuda halledersem tamamdır:)
Liste bugün geldi .Hafta sonu hallederiz çok eksik yok defter falan:)Ben onu hallettim oglaninkini.
Bakalım kıza neler isteyecekler ☺
Bize de dün akşam attı da ben kafadan almistim kendim :))farklı birşey istememiş uydu aldıklarım.Liste bugün geldi .Hafta sonu hallederiz çok eksik yok defter falan:)
Kızların ne olur bilmiyoruz :)
İyi hadi hayırlı olsun:)
Aynen bakalım neler istenecek:)Bize de dün akşam attı da ben kafadan almistim kendim :))farklı birşey istememiş uydu aldıklarım.
Kızların daha masraflı olur :))
Karnım.aciktiAynen bakalım neler istenecek:)
Ev toparlandı normale döndünKarnım.acikti
Hiç sorma demek iştahımı yapilacak işler kesiyormusEv toparlandı normale döndün
Gözün korkmuşHiç sorma demek iştahımı yapilacak işler kesiyormus
Çok fenaydi ya hiç toplanmayacak sandım bir araGözün korkmuş
Allah kolaylık versin canım iş bitmezÇok fenaydi ya hiç toplanmayacak sandım bir ara
Şimdi de mevlidin stresi başlar bende
Amin canım öyle valla sağlık olsundaAllah kolaylık versin canım iş bitmez
Öyle canım sağlık olsun her şey yapılırAmin canım öyle valla sağlık olsunda