• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz "Kırmızı Et Yemeği " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    754
  • Anket Kapalı .
Sen neler yaptın canım 😘
Okul alışverişi,göz doktoru muayenesi falan derken akşam oldu:)
Hastanede eşime takıldım sana yakın gözlüğü alalım diye:)Bana bir bakış attı:KK70:
Sonra gözlükçüye gittik:)Oradaki kız eşime yakın gözlüğünüz var mı diye sordu:KK70:
O saatten beri güldür güldür repliği yapıyorum.Sana yakın gözlüğü alacam:KK70:

Balkonum ateş gibi abla ya felaket benim evde durulmuyor gündüz :/ uzun domates değil demi senin yaptığın
O zaman ,zaman kaybetme hemen al:)
Benim balkonda öyle canım:)Uzun olandan alacaksın canım:)
21600_1.jpg

Sağolasın kuzum bi Nescafe yaparsan içerim 😅
Kuzu varya yeminle agzımdan aldınya bukadar olur 😂şimdi mutfağa gittim Nescafe yapayım da sana atayım gel diye bi baktım bitmiş 😂😂

Makarna,pilav,çorba,salata ve tuzlu kek,ekmekte kullanılır canım:)Hatta yemeklere bile kullanabilirsin:)
Zeytinyağına koyup kahvaltıda yenebilir:)
Bende yaptım, yemeklerde kullanıyorum 😍ellerine sağlık canım. Afiyetle yiyin

Tamam abla bundan da yapayım bu sene hadi bakayım :) komposto tarzı yaptın mı hiç abla
Yok canım ben genelde meyveleri kurutuyorum:)
Vişne,şeftali,erik,kayısı kuruttum:)Onlarla kışın yapıyorum:)

Bende fasulye dolma biber yaprak kabak türlü koydum dolaba bide erik kompostosu yaptım balık biberi turşusu yaptım menemen yaptım o kadar :)
Ellerine sağlık canım :KK68: Bende kurutma türlerini ve kavanozları yapıyorum .Dolap için biraz bekleyeceğim:)

O varda yapacak yok 😂 neysem yarın bikaç kutu alayım koyayım baş ucuma😂 sen yap iç sonra sözüm olsun😊😘
Bende de bir tane kalmış şimdi yapsam geride wdort kişi var 😁
Bakkala inmem lazim

Back