• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz "Kırmızı Et Yemeği " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    754
  • Anket Kapalı .
Nasıl yapıyorsun canım:)
1 kg luk kavanozlara 2 yemek kaşığı yemeklik tuz 3 tane küp şeker 2 diş sarımsak 1 dal maydonoz istersen bi yemek kaşığı da sıvı yağ bunları biberleri hazırlamadan kavanozun dibine koyuyorsun sonra teflon tavada biberleri közlüyorsun abla sonra kavanozlara dolduruyorsun tamamen dolunca üzüm sirkesi ile doldurup kapağını kapatıyorsun sonra tavanın ortasına ters cevirip koyuyorsun ki iyice tutsun gene kenarlarına biber yapıp közlüyorsun böyle işte bitene kadar yapıyosun yazması uzun oldu ama 5 kilosunu 30 dk da yapıyosun ve tadına doyulmuyor abla ya :)))

1 kg luk kavanozlara 2 yemek kaşığı yemeklik tuz 3 tane küp şeker 2 diş sarımsak 1 dal maydonoz istersen bi yemek kaşığı da sıvı yağ bunları biberleri hazırlamadan kavanozun dibine koyuyorsun sonra teflon tavada biberleri közlüyorsun abla sonra kavanozlara dolduruyorsun tamamen dolunca üzüm sirkesi ile doldurup kapağını kapatıyorsun sonra tavanın ortasına ters cevirip koyuyorsun ki iyice tutsun gene kenarlarına biber yapıp közlüyorsun böyle işte bitene kadar yapıyosun yazması uzun oldu ama 5 kilosunu 30 dk da yapıyosun ve tadına doyulmuyor abla ya :)))
Közlüyomusun ilk kez duydum .kuzum bu biber nasıl bir biber fotosu varmı

Közlüyomusun ilk kez duydum .kuzum bu biber nasıl bir biber fotosu varmı
E46494B9-307B-402D-8D4D-63ABCA98E990.png
Bu canım közlüyorsun ve Harika bi turşu oluyo

Ellerine sağlık canım eminim çok güzel oluyordur.Hiç yemedim ve yapmadım:)

Ellerine sağlık canım eminim çok güzel oluyordur.Hiç yemedim ve yapmadım:)
Bende hiç yememiş ve yapmamıştım ki normalde turşu pek yemem yerimde yani aramam ama bunu bi arkadasa gittik yoğurtlu makarna salatasının yanında bize ikram etmişti bayılmıştım bu senede yaptım meşhur oldu yani turşuyu seviyorsan denemelisin abla :)

Bende hiç yememiş ve yapmamıştım ki normalde turşu pek yemem yerimde yani aramam ama bunu bi arkadasa gittik yoğurtlu makarna salatasının yanında bize ikram etmişti bayılmıştım bu senede yaptım meşhur oldu yani turşuyu seviyorsan denemelisin abla :)
Seviyorum canım bende biraz yapayım:)

Acı biber demi kuzu bu valla herşeyi deneyesim varda bilemedim KV biton biber tursusu kuruyo bide . neysem yine bir düşüneyim😊
İki türlüsü de var canım ama bu biber turşusu gibi olmuyo tadı daha güzel bence 1 kg alıp deneyebilirsin🥰

Back