- 9 Kasım 2018
- 14.120
- 41.504
- 548
Domates hiç kurutmadım nasıl yapıyosun abla :) ben biber salçası yapıyorum Ocak’ta yapıyorum hemde :)Salça için yerim yok olsa bende istiyorum:)
Domateslerim kurudu bu seferde tarhana sermeyi düşünüyorum:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Domates hiç kurutmadım nasıl yapıyosun abla :) ben biber salçası yapıyorum Ocak’ta yapıyorum hemde :)Salça için yerim yok olsa bende istiyorum:)
Domateslerim kurudu bu seferde tarhana sermeyi düşünüyorum:)
Bayılırım Azeri şarkılara
p
Azerice biliyorum çokta severek dinlerim
Canim sevindum bundanda guzel şakıclar var sen röya ayxan .aygun kazimova.bunlarda dinleBayılırım Azeri şarkılara
Azerice biliyorum çokta severek dinlerim
Ahh ablaaam daha ne oldun dicen ama valla bende yaşlandığımı hissediyorum bazen ama yok yok sen öyle hissetme maşallahın var yineSağol canım Ama ben artık öyle hissetmiyorum:)
Domatesleri yıkayıp doğradım canım:)Bazılarını 4'e böldüm bazılarını halka halka doğradım:)Domates hiç kurutmadım nasıl yapıyosun abla :) ben biber salçası yapıyorum Ocak’ta yapıyorum hemde :)
Hep boş oturmaktan böyle hissediyorum kışın geri gençleşeceğimAhh ablaaam daha ne oldun dicen ama valla bende yaşlandığımı hissediyorum bazen ama yok yok sen öyle hissetme maşallahın var yine
Duvar ünitesini kurmaya çalışıyoruz ortam çok gergin nevosumKukrim işler bitti mi
Kolay gelsin canım hayırlı olsun Oda nazar boncuğu olsunDuvar ünitesini kurmaya çalışıyoruz ortam çok gergin nevosum
Firma iki parçayı da eksik yollamış
Hele okul acıldıya abla ozaman tam gençleşiyon sen sınıf etkinlikleri elinden öpüyorHep boş oturmaktan böyle hissediyorum kışın geri gençleşeceğim
Aynen öyle canım:)Hele okul acıldıya abla ozaman tam gençleşiyon sen sınıf etkinlikleri elinden öpüyor
Ellerine sağlık abla Peki nerelerde kullanıyorsun sonra bunuDomatesleri yıkayıp doğradım canım:)Bazılarını 4'e böldüm bazılarını halka halka doğradım:)
Tepsiye dizip üzerine kaya tuzu döküp güneşe koydum.Bir tarafını yüksek bırakıyorsun suyu süzülüyor:)Ertesi gün bir örtü üzerine aldım ve 6-7 gün içinde kurudu:)Linda domates ile yaptım:)
Yazdık yarın kargoya verirler herhalde onlarındaKolay gelsin canım hayırlı olsun Oda nazar boncuğu olsun
Makarna,pilav,çorba,salata ve tuzlu kek,ekmekte kullanılır canım:)Hatta yemeklere bile kullanabilirsin:)Ellerine sağlık abla Peki nerelerde kullanıyorsun sonra bunu
Şu meseleeeeAynen öyle canım:)
O zaman kiloda veririm
Az kaldı biter biter:)Yazdık yarın kargoya verirler herhalde onlarında ☺
Teşekkür ederim canım sabahın sekizinde beri oturmadim duaakabincide yeni geldi bir yandan onu takıyorlar oy oy
Kolay gelsin fındığım ben Yoruldum sen anlatırkenYazdık yarın kargoya verirler herhalde onlarında ☺
Teşekkür ederim canım sabahın sekizinde beri oturmadim duaakabincide yeni geldi bir yandan onu takıyorlar oy oy
Gec kaldım sanırım biraz bunu yapmak için :)Makarna,pilav,çorba,salata ve tuzlu kek,ekmekte kullanılır canım:)Hatta yemeklere bile kullanabilirsin:)
Zeytinyağına koyup kahvaltıda yenebilir:)
Sağolasın kuzum bi Nescafe yaparsan içerimKolay gelsin fındığım ben Yoruldum sen anlatırken
Sen neler yaptın canımAz kaldı biter biter:)
Bende erken kalktım bugün akşama kadar sokaklarda:)
Yok canım geç kalmadın yapabilirsin:)Önemli olan güneşi çok alan bir balkon:)Gec kaldım sanırım biraz bunu yapmak için :)
Balkonum ateş gibi abla ya felaket benim evde durulmuyor gündüz :/ uzun domates değil demi senin yaptığınYok canım geç kalmadın yapabilirsin:)Önemli olan güneşi çok alan bir balkon:)
Domatesler şimdi hem uygun hem çok güzel:)