• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz "Kırmızı Et Yemeği " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    754
  • Anket Kapalı .
Sağol canım :KK68: Ama ben artık öyle hissetmiyorum:)
Ahh ablaaam daha ne oldun dicen ama valla bende yaşlandığımı hissediyorum bazen 😊 ama yok yok sen öyle hissetme maşallahın var yine 😘😘

Domates hiç kurutmadım nasıl yapıyosun abla :) ben biber salçası yapıyorum Ocak’ta yapıyorum hemde :)
Domatesleri yıkayıp doğradım canım:)Bazılarını 4'e böldüm bazılarını halka halka doğradım:)
Tepsiye dizip üzerine kaya tuzu döküp güneşe koydum.Bir tarafını yüksek bırakıyorsun suyu süzülüyor:)Ertesi gün bir örtü üzerine aldım ve 6-7 gün içinde kurudu:)Linda domates ile yaptım:)

Ahh ablaaam daha ne oldun dicen ama valla bende yaşlandığımı hissediyorum bazen 😊 ama yok yok sen öyle hissetme maşallahın var yine 😘😘
Hep boş oturmaktan böyle hissediyorum kışın geri gençleşeceğim:70:

Hep boş oturmaktan böyle hissediyorum kışın geri gençleşeceğim:KK70:
Hele okul acıldıya abla ozaman tam gençleşiyon sen sınıf etkinlikleri elinden öpüyor😂

Domatesleri yıkayıp doğradım canım:)Bazılarını 4'e böldüm bazılarını halka halka doğradım:)
Tepsiye dizip üzerine kaya tuzu döküp güneşe koydum.Bir tarafını yüksek bırakıyorsun suyu süzülüyor:)Ertesi gün bir örtü üzerine aldım ve 6-7 gün içinde kurudu:)Linda domates ile yaptım:)
Ellerine sağlık abla Peki nerelerde kullanıyorsun sonra bunu 🥰

Kolay gelsin canım hayırlı olsun :KK68: Oda nazar boncuğu olsun:nazar:
Yazdık yarın kargoya verirler herhalde onlarında ☺️
Teşekkür ederim canım 😘 sabahın sekizinde beri oturmadim duaakabincide yeni geldi bir yandan onu takıyorlar oy oy

Ellerine sağlık abla Peki nerelerde kullanıyorsun sonra bunu 🥰
Makarna,pilav,çorba,salata ve tuzlu kek,ekmekte kullanılır canım:)Hatta yemeklere bile kullanabilirsin:)
Zeytinyağına koyup kahvaltıda yenebilir:)

Yazdık yarın kargoya verirler herhalde onlarında ☺
Teşekkür ederim canım 😘 sabahın sekizinde beri oturmadim duaakabincide yeni geldi bir yandan onu takıyorlar oy oy
Az kaldı biter biter:)
Bende erken kalktım bugün akşama kadar sokaklarda:)

Yazdık yarın kargoya verirler herhalde onlarında ☺
Kolay gelsin fındığım ben Yoruldum sen anlatırken😊😘

Yok canım geç kalmadın yapabilirsin:)Önemli olan güneşi çok alan bir balkon:)
Domatesler şimdi hem uygun hem çok güzel:)
Balkonum ateş gibi abla ya felaket benim evde durulmuyor gündüz :/ uzun domates değil demi senin yaptığın

Back