• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz "Kırmızı Et Yemeği " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    754
  • Anket Kapalı .
Çağırmasam gelmiyorsun:KK60:
Ne yapıyorsun :KK68:
Ara ara girip bakıp beğenip çıkıyorum abla 😊 bugün baş ağrısı bulantı saf gibiyim valla uzandım az tvye bakıyorum sen napıyon kurban olduğumm😘😘😘

Ara ara girip bakıp beğenip çıkıyorum abla 😊 bugün baş ağrısı bulantı saf gibiyim valla uzandım az tvye bakıyorum sen napıyon kurban olduğumm😘😘😘
Hayırdır canım çok geçmiş olsun:60:
Bugün okul alışverişi falan yaptık:)Kızımın gözlüğünü değiştirmek için doktora falan gittik:)Yine koşturmalı birgün oldu:)

Hayırdır canım çok geçmiş olsun:KK60:
Bugün okul alışverişi falan yaptık:)Kızımın gözlüğünü değiştirmek için doktora falan gittik:)Yine koşturmalı birgün oldu:)
Sagol ablacım bende migren var arada tutuyor böyle maalesef.
Geçmiş olsun abla ah bu gözlere iyi bakmak lazım küçüğünden büyüğüne kadar gözlük var. Okul açıldı tempo başladı😊 kızlar üniye yada liseyemi gidiyolar

Sagol ablacım bende migren var arada tutuyor böyle maalesef.
Geçmiş olsun abla ah bu gözlere iyi bakmak lazım küçüğünden büyüğüne kadar gözlük var. Okul açıldı tempo başladı😊 kızlar üniye yada liseyemi gidiyolar
Sağol canım çok ileri değil ama takması gerekiyor:)Okul açılmadan değişiklik istedi bizde kotrol sonrası değiştirelim dedik:)
Lise canım:)

Sağol canım çok ileri değil ama takması gerekiyor:)Okul açılmadan değişiklik istedi bizde kotrol sonrası değiştirelim dedik:)
Lise canım:)
iyi yapmışssınız abla ;) maşallah yaa abla kız gibisiniz ama 😊😍

Back