Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ablaların gülü
Çağırmasam gelmiyorsunablaların gülü
Ara ara girip bakıp beğenip çıkıyorum abla bugün baş ağrısı bulantı saf gibiyim valla uzandım az tvye bakıyorum sen napıyon kurban olduğummÇağırmasam gelmiyorsun
Ne yapıyorsun
Şükür ablacımmm sen nasılsınYoulost16 canım nasılsın
Hayırdır canım çok geçmiş olsunAra ara girip bakıp beğenip çıkıyorum abla bugün baş ağrısı bulantı saf gibiyim valla uzandım az tvye bakıyorum sen napıyon kurban olduğumm
İyiyim canım benim çok şükürŞükür ablacımmm sen nasılsın ❤
Neler yapıyorsun abla ne vr ne yok :)İyiyim canım benim çok şükür
Okul hazırlıkları,kış hazırlığı canım:)Bir koşturma gidiyor:)Sen neler yapıyorsun ,nasıl geçiyor günler:)Neler yapıyorsun abla ne vr ne yok :)
Sagol ablacım bende migren var arada tutuyor böyle maalesef.Hayırdır canım çok geçmiş olsun
Bugün okul alışverişi falan yaptık:)Kızımın gözlüğünü değiştirmek için doktora falan gittik:)Yine koşturmalı birgün oldu:)
Bende tatildeyim abla 10 gün kaldı başlamama bakalım :) bende salça yapmak istiyorumOkul hazırlıkları,kış hazırlığı canım:)Bir koşturma gidiyor:)Sen neler yapıyorsun ,nasıl geçiyor günler:)
d
darıxmşam ay ömrüm @_CANAnSU_ KIZ nerden buldun bunu
Sağol canım çok ileri değil ama takması gerekiyor:)Okul açılmadan değişiklik istedi bizde kotrol sonrası değiştirelim dedik:)Sagol ablacım bende migren var arada tutuyor böyle maalesef.
Geçmiş olsun abla ah bu gözlere iyi bakmak lazım küçüğünden büyüğüne kadar gözlük var. Okul açıldı tempo başladı kızlar üniye yada liseyemi gidiyolar
Salça için yerim yok olsa bende istiyorum:)Bende tatildeyim abla 10 gün kaldı başlamama bakalım :) bende salça yapmak istiyorum
iyi yapmışssınız abla maşallah yaa abla kız gibisiniz amaSağol canım çok ileri değil ama takması gerekiyor:)Okul açılmadan değişiklik istedi bizde kotrol sonrası değiştirelim dedik:)
Lise canım:)
Sağol canım Ama ben artık öyle hissetmiyorum:)iyi yapmışssınız abla maşallah yaa abla kız gibisiniz ama