En başarılı bulduğunuz "Kırmızı Et Yemeği " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    754
  • Anket Kapalı .
Sağol canım Ama ben artık öyle hissetmiyorum:)
Ahh ablaaam daha ne oldun dicen ama valla bende yaşlandığımı hissediyorum bazen ama yok yok sen öyle hissetme maşallahın var yine

Domates hiç kurutmadım nasıl yapıyosun abla :) ben biber salçası yapıyorum Ocak’ta yapıyorum hemde :)
Domatesleri yıkayıp doğradım canım:)Bazılarını 4'e böldüm bazılarını halka halka doğradım:)
Tepsiye dizip üzerine kaya tuzu döküp güneşe koydum.Bir tarafını yüksek bırakıyorsun suyu süzülüyor:)Ertesi gün bir örtü üzerine aldım ve 6-7 gün içinde kurudu:)Linda domates ile yaptım:)

Ahh ablaaam daha ne oldun dicen ama valla bende yaşlandığımı hissediyorum bazen ama yok yok sen öyle hissetme maşallahın var yine
Hep boş oturmaktan böyle hissediyorum kışın geri gençleşeceğim

Hep boş oturmaktan böyle hissediyorum kışın geri gençleşeceğim
Hele okul acıldıya abla ozaman tam gençleşiyon sen sınıf etkinlikleri elinden öpüyor

Ellerine sağlık abla Peki nerelerde kullanıyorsun sonra bunu

Kolay gelsin canım hayırlı olsun Oda nazar boncuğu olsun
Yazdık yarın kargoya verirler herhalde onlarında
Teşekkür ederim canım sabahın sekizinde beri oturmadim duaakabincide yeni geldi bir yandan onu takıyorlar oy oy

Ellerine sağlık abla Peki nerelerde kullanıyorsun sonra bunu
Makarna,pilav,çorba,salata ve tuzlu kek,ekmekte kullanılır canım:)Hatta yemeklere bile kullanabilirsin:)
Zeytinyağına koyup kahvaltıda yenebilir:)

Yazdık yarın kargoya verirler herhalde onlarında ☺
Teşekkür ederim canım sabahın sekizinde beri oturmadim duaakabincide yeni geldi bir yandan onu takıyorlar oy oy
Az kaldı biter biter:)
Bende erken kalktım bugün akşama kadar sokaklarda:)

Yazdık yarın kargoya verirler herhalde onlarında ☺
Kolay gelsin fındığım ben Yoruldum sen anlatırken

Yok canım geç kalmadın yapabilirsin:)Önemli olan güneşi çok alan bir balkon:)
Domatesler şimdi hem uygun hem çok güzel:)
Balkonum ateş gibi abla ya felaket benim evde durulmuyor gündüz :/ uzun domates değil demi senin yaptığın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…