Yok ya bence beceremezYani sunimdan anlıyorsun bence değil mi Nevreste aranan kan bulundu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok ya bence beceremezYani sunimdan anlıyorsun bence değil mi Nevreste aranan kan bulundu
Abowwww kavga da söylenmez bu lafları duyacagima nevresteye iki yumurta kırarım daha iyiYok ya bence beceremez
dogru demisler bu kategoriye katilsam kuzu kol dolma yapardim sampiyon belli diger arkadaslar siralamayi belirlerdiBaşka bir dedikodu daha var.
-Yok canım o ne anlar yemek yapmaktan
Şimdi hangisine inansam bilemedim.
Gel sen o dedikoducuları utandır
Yumurtayı ancak elinden düşünce kırabiliyormuşAbowwww kavga da söylenmez bu lafları duyacagima nevresteye iki yumurta kırarım daha iyi
Bende tam onu etiketleyecektim birde SirriEyvan kategoriye bekleriz unutmadım aklımdaZipzip- yarın yeni kategoriye bekliyorum
Hadi canım görmeden inanmam:)Sana tüyo vereyim yeni kategori 5 dklık tarifler :)Mutlaka katıl:)dogru demisler bu kategoriye katilsam kuzu kol dolma yapardim sampiyon belli diger arkadaslar siralamayi belirlerdi
ufak tefek islerle isim olmaz saka maka herkese kolay gelsin 5 dk da 50 dk da olsa emek emektir :)Hadi canım görmeden inanmam:)Sana tüyo vereyim yeni kategori 5 dklık tarifler :)Mutlaka katıl:)
Mezeler yada salatalarHadi canım görmeden inanmam:)Sana tüyo vereyim yeni kategori 5 dklık tarifler :)Mutlaka katıl:)
Ya biraz gaza gelseneTamam yaparım ne olacak deseneufak tefek islerle isim olmaz saka maka herkese kolay gelsin 5 dk da 50 dk da olsa emek emektir :)
Yumurta kıracağız hazır olun:)Mezeler yada salatalar
Tirt çıktıYa biraz gaza gelseneTamam yaparım ne olacak desene
Hamurun malzemesini hazırlamak 5 dk sürüyorHadi canım görmeden inanmam:)Sana tüyo vereyim yeni kategori 5 dklık tarifler :)Mutlaka katıl:)
Asıl ben teşekkür ederim.Ablacım katıldığın için çok teşekkür ederim
İnşaallah hep buralarda olursun