• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz "Kırmızı Et Yemeği " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    754
  • Anket Kapalı .
Abla evin içi çok yoğun bir de Cumartesi kedi tırmaladı onun için doktora git gel uğraşıyorum kuduz aşısı oluyorum o da ağrı yapıyor filan telefonum da bozuldu dün de üst üste herşey
Benim komşunun kızını da tirmalamis goturmemisler bişeyi de yok ama 1 hafta olmuş sen direk mi gittin rahatsizlandigin için mi canım

41 oy aldığımda çok sevinmiştim. :nazar: 42 olunca sanki tilsimi gitti...biraz tuhafim sanırım.:eek:
Harika bir yarışma oldu birinci olan arkadaşım Canfeb Canfeb kutluyorum seni. :sampiyon::KK200:
pinkpantera pinkpantera kuzum çok güzel götürdün sen de... ellerin dert görmesin.

41 oy aldığımda çok sevinmiştim. :nazar: 42 olunca sanki tilsimi gitti...biraz tuhafim sanırım.:eek:
Harika bir yarışma oldu birinci olan arkadaşım Canfeb Canfeb kutluyorum seni. :sampiyon::KK200:
pinkpantera pinkpantera kuzum çok güzel götürdün sen de... ellerin dert görmesin.
Çok teşekkürler 😍

Kimdi biri belki kk esnaf seviyor demişti ozaman bana E Efruzi senmiydin
he siz demistiniz ki diger tariflerin yaninda bizimki esnaf lokantasi yemegi gibi oldu. bende millet belki esnaf lokantasi seviyordur demistim :D birinci oldugunuza gore hakliymisim :D

he siz demistiniz ki diger tariflerin yaninda bizimki esnaf lokantasi yemegi gibi oldu. bende millet belki esnaf lokantasi seviyordur demistim :KK70: birinci oldugunuza gore hakliymisim :KK70:
Evet evet öyle olmuştu :confused::KK70:

Ablacım katıldığın için çok teşekkür ederim:KK200:
İnşaallah hep buralarda olursun:KK19::KK60:

Back