Tamam o zaman :)Ama bu gece söylenmiş olabilir zaten:)Arkadaşlar kurt gibi. Ne varsa kapıyorlar, söylemem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam o zaman :)Ama bu gece söylenmiş olabilir zaten:)Arkadaşlar kurt gibi. Ne varsa kapıyorlar, söylemem
Sağıl canım ya öyle dışarı çıkmaya korkar oldum artıkGecmiş olsun kuzumya üst üste denk gelmiş valla Rabbim beterinden korusun
Dikkat yine balımSağıl canım ya öyle dışarı çıkmaya korkar oldum artık
Yok sac kavurma benimdi ama kavurmayı cok istemiştim oda bayağı geri kaldı sasırdımKavurma senin miydi
hayırlısı :)Tamam o zaman :)Ama bu gece söylenmiş olabilir zaten:)
İstemem ben perdeleyemem pilavı sen bana güzel bi poğaça ver en iyisiSana vereyim kimse yokken
Saol canım evet bencede benim de aklimdaki ve oy verdigim tarif pinkpantera idi şansım yaver gitti
Inan benim kadar şaşırmamışsındırYok sac kavurma benimdi ama kavurmayı cok istemiştim oda bayağı geri kaldı sasırdım
Söylüyorum yazın
Kendime de şaşkınım ki beklentiyi yükselttiler havamı aldımInan benim kadar şaşırmamışsındır
Ateş de yapılıyor bunuda unutmayalım, ocak olur fırın olurSöylüyorum yazın
Icinde şeker yağ tuz konabilen birşey
Şimdi arıyorum hemenKaynananı ve eltini aramayı unutma
Bende bu kadar çok iddialı tarifin arasında hiç oy almam dedim 78 le bitti şoktadayım Bana tarif kalmamıştı çünküKendime de şaşkınım ki beklentiyi yükselttiler havamı aldım
Dikkat yine balım
Haklısın unutmuşum pişen bişeyAteş de yapılıyor bunuda unutmayalım, ocak olur fırın olur
Evet ikisi de geride kalmışYok sac kavurma benimdi ama kavurmayı cok istemiştim oda bayağı geri kaldı sasırdım
esnaf lokantası diye diye yerleştiler zirveye, benim kavurmam nerde? Pehhhhh tee altlarda kaldıKendime de şaşkınım ki beklentiyi yükselttiler havamı aldım