- 8 Nisan 2017
- 56.964
- 299.860
- 698
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belki krep yapacağız.Hamurun malzemesini hazırlamak 5 dk sürüyor
yok ben gazla degil sac kavurmayla calisiyorum kadrini kiymetini bilmediler guzelim sac kavurmaninYa biraz gaza gelseneTamam yaparım ne olacak desene
Rica ederim ablacımMutfağımıza hoşgeldinAsıl ben teşekkür ederim.
Kulübün mutfağında olmak çok keyifliydi buralardayım inşallah. Nevrestecim beni cesaretlendirmek için verdiğin oy için özel bir teşekkür etmek istiyorum. Benim için bin oya bedeldi. Sağ ol guzel kardeşim
Pancake de sayılır mıBelki krep yapacağız.
Alan aldı kalmadı bize bişey kategoriyi bizden gizlemiş nevoNoldu burda tarifler bitti mi
Oylamada mi bitti davetiye yazıyordum dur bakayım kim kazandiAlan aldı kalmadı bize bişey kategoriyi bizden gizlemiş nevo
Kutsal zebra güzel yapamamışyok ben gazla degil sac kavurmayla calisiyorum kadrini kiymetini bilmediler guzelim sac kavurmanin
Canım hem hamileyim hem de emziriyorum siye gittim tek kendim olsam ben de gitmezdimBenim komşunun kızını da tirmalamis goturmemisler bişeyi de yok ama 1 hafta olmuş sen direk mi gittin rahatsizlandigin için mi canım
Ama aslında gitmek lazım sağlık bakanlığına göre kesi tırmalamasında kuduz aşısı başlanıyor direktBenim komşunun kızını da tirmalamis goturmemisler bişeyi de yok ama 1 hafta olmuş sen direk mi gittin rahatsizlandigin için mi canım
Kesinlikle gidilmesi gerekiyor çok iyi yapmisinAma aslında gitmek lazım sağlık bakanlığına göre kesi tırmalamasında kuduz aşısı başlanıyor direkt
42 iyidir candır41 oy aldığımda çok sevinmiştim. 42 olunca sanki tilsimi gitti...biraz tuhafim sanırım.
Harika bir yarışma oldu birinci olan arkadaşım Canfeb kutluyorum seni.
pinkpantera kuzum çok güzel götürdün sen de... ellerin dert görmesin.
Konyalisin di mi42 iyidir candır
Çok mu belli oluyorKonyalisin di mi