Benim annem ,babam abim yardım etmezdi ama ben takdir alırdım ,çocuğun içinde olacak heves,azimAma sistem böyle kızlarda yaşadık.Mecburen sıkı tutuyoruz.
Yazılılarda başladı.
Onlara göre bir şey yok ben bittim
Ama işte sistem eskisi gibi değil 2 yıldır sınavlar çok değişti.Benim annem ,babam abim yardım etmezdi ama ben takdir alırdım ,çocuğun içinde olacak heves,azim
Geçen gün kendisi diyor anneannem okumayı bilmiyor,sana kim ders çalıştırıyordu diye
_CaNanSu_ , Minik Duduklu Tencere benim kıza zorla ödev yaptırıyorum okul başladığından beri ,sizde durumlar nasıl?
Oynamak ta istiyor mu oyuncaklarıyla,daha sanki tatil modundan çıkamamış gibi benimkiKavga dövüş yapıyoruz
Matematik ödevlerini seve seve yapıyor
Ama Türkçe ve yazma ödevi oldu mu çok uzun sürede bitiyor,sürekli mola veriyor elim yoruldu bilmem ne
Oynamak ta istiyor mu oyuncaklarıyla,daha sanki tatil modundan çıkamamış gibi benimki
Şunun şurasında yarına ne kaldı canııımmm ıh hı hıhTahmin ettiğim şey mi acaba
Günaydın:)
Ara ara oylamaya bakmaya uğruyorum ,hissetmiyor musunuz?
İnşallah böyle biter Canfebim
Ben de diyorum Canfeb etiket yaptı kalp bıraktı galiba
evet değişmesi gerekiyir hala değiştirmemiştikOylemi sizde deyisyorum nufuz cüzdani .yani nüfüz cüzdani evlik nigah cüzdanim sizde
artık çok geç foto işini bugün hallettik hiç aklıma gelmedi büyük oğlan taekwandi ya başlarsa lazım olabilirÇocuklarda foto koydur spora falan giderlerse lisans çıkacağı zaman fotolu istiyorlar
Şükür abla sen nasılsın :))Ne habersin canısı
İlk bir piknik yaptık sınıf pikniği sınıfta yaka silktigi öğretmenin bir öğrencinin velisi de var benim oturdugum masada_CaNanSu_ , Minik Duduklu Tencere benim kıza zorla ödev yaptırıyorum okul başladığından beri ,sizde durumlar nasıl?
Çayda kahvaltıda yenir eti eti etiAcaba nedir nedir
Evet evet o olacakTahmin ettiğim şey mi acaba
Aman canım ortaokul çok önemli ipleri eline alevet değişmesi gerekiyir hala değiştirmemiştik
artık çok geç foto işini bugün hallettik hiç aklıma gelmedi büyük oğlan taekwandi ya başlarsa lazım olabilir
Şükür abla sen nasılsın :))
İlk bir piknik yaptık sınıf pikniği sınıfta yaka silktigi öğretmenin bir öğrencinin velisi de var benim oturdugum masada
4-5 veli ogretmenke oturuyoruz
Geçen sene sonu öğretmen oğlum için övgüler uagdirnisti
Patates salatası ni poagacani böreğimi aldım ..öğretmen hem yiyelim hem konuşalım dedi
Dedimherhalde x öğrenciye yine verip veristirecek ..
Benim oğlum için buy yil kötü basladi dinlemiyor aktif degil dedi yerun dibine girdim ..evde de öyle zorla ödev yaptırıyorum
Evdebir problem mi var dedi hiç bişey yok hicam dedim
Bayağı moralim bozuldu ..benimki de cozuttu yani
Zaten büyükten umudum yok onu hangi ustanın eline versem diye düşünüyorum iyi kaporta -oto elektrik - berberAman canım ortaokul çok önemli ipleri eline al
Aman öyle düşünme erkekler lisede açılabiliyor:)Zaten büyükten umudum yok onu hangi ustanın eline versem diye düşünüyorum iyi kaporta -oto elektrik - berber
Yok abla onun açılacağı bu sene kendine geldi geldi daha iş olmaz çocuk okumamak için elinden geleni ardına koymuyor aynı anasıAman öyle düşünme erkekler lisede açılabiliyor:)
Benimde aklıma gelmedi lisans için istediler tekrar ugrasiyorsunevet değişmesi gerekiyir hala değiştirmemiştik
artık çok geç foto işini bugün hallettik hiç aklıma gelmedi büyük oğlan taekwandi ya başlarsa lazım olabilir
Şükür abla sen nasılsın :))
İlk bir piknik yaptık sınıf pikniği sınıfta yaka silktigi öğretmenin bir öğrencinin velisi de var benim oturdugum masada
4-5 veli ogretmenke oturuyoruz
Geçen sene sonu öğretmen oğlum için övgüler uagdirnisti
Patates salatası ni poagacani böreğimi aldım ..öğretmen hem yiyelim hem konuşalım dedi
Dedimherhalde x öğrenciye yine verip veristirecek ..
Benim oğlum için buy yil kötü basladi dinlemiyor aktif degil dedi yerun dibine girdim ..evde de öyle zorla ödev yaptırıyorum
Evdebir problem mi var dedi hiç bişey yok hicam dedim
Bayağı moralim bozuldu ..benimki de cozuttu yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?