- 10 Ocak 2019
- 4.540
- 19.922
- 308
unutuyorlar mi acabaEvet kullanmiyolar nedense
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
unutuyorlar mi acabaEvet kullanmiyolar nedense
Belki bilerek kullanmiyorlardir ya da 2 oy yazısını farketmiyorlarunutuyorlar mi acaba
tercih meselesi tabi diyecek birsey yok. kazanani simdiden tebrik ederim.Belki bilerek kullanmiyorlardir ya da 2 oy yazısını farketmiyorlar
Kazen kime oy veriyorsa oy kaybedermi oylemi bilmiyordum ama suan bunu oyeniyorumoylamadamkardeş burun farkıyla kaybedeceksin neden? çünkü kazen diğer oyunu da sana vermişti
Bence bilmiyorlarEvet kullanmiyolar nedense
Niye kız daha kaybetmiş değilsin belki berabere kalicazKazen kime oy veriyorsa oy kaybedermi oylemi bilmiyordum ama suan bunu oyeniyorumoylamadam
900Ne ki geçemn hango yarismada bin nece uye oy kullanmisdi752 kişi katilmis oylamaya geçen yarışmada 900 idi 900 kişi olsa şu anki denge bile değişir
Şerbetli tatlilardir o900Ne ki geçemn hango yarismada bin nece uye oy kullanmisdi
Hayırlı aksamlar hosgeldin. İpucu mu vereceksin yarın içinHayırlı akşamlar
Tabi ki onun için geldim:)Sabah kalkınca konuyu açsam mı 6.30'daHayırlı aksamlar hosgeldin. İpucu mu vereceksin yarın için
Tabi ki onun için geldim:)Sabah kalkınca konuyu açsam mı 6.30'daHayırlı aksamlar hosgeldin. İpucu mu vereceksin yarın için
Bana uyar açarım dersen kalkiyorum ben o saatte eşim geliyorTabi ki onun için geldim:)Sabah kalkınca konuyu açsam mı 6.30'da
Gene cift yaziyoTabi ki onun için geldim:)Sabah kalkınca konuyu açsam mı 6.30'da
Ben açarım ama Kazen hemen onaylar mı bilmiyorum:)Bana uyar açarım dersen kalkiyorum ben o saatte eşim geliyor
Anlayın diye bastırmak içinGene cift yaziyo
Ona ulasamiyoruz bu sıralarBen açarım ama Kazen hemen onaylar mı bilmiyorum:)
Aslında buralarda:)Ona ulasamiyoruz bu sıralar
Bize anlayissiz mi demek istiyorsunAnlayın diye bastırmak için