- 3 Nisan 2019
- 1.550
- 4.136
- 83
Esitizzzz
valahi hem gulesim geliyorhem agliyasimmmpinkpantera yettim gariiiiiii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valahi hem gulesim geliyorhem agliyasimmmpinkpantera yettim gariiiiiii
Kiz sende benim kimi iki dakada bir bakiyorumusun oylamypinkpantera yettim gariiiiiii
Evet canımEşitlenmis oylar
Tabiki is yapamıyorumKiz sende benim kimi iki dakada bir bakiyorumusun oylamy
Böyle biterse 2 birinci mi oluyor daha önce denk gelmedim :)Evet canım
Bende bilmiyorum canım inşallah öyle olurBöyle biterse 2 birinci mi oluyor daha önce denk gelmedim :)
Insallah canım ikinizde hak ediyorsunuz ♥Bende bilmiyorum canım inşallah öyle olur
Saol canımInsallah canım ikinizde hak ediyorsunuz ♥
Ara ara oylamaya bakmaya uğruyorum ,hissetmiyor musunuz?Vefasizlarda bugün sıra deynepnaz bak bir varmış bir yokmuş eski günlerde
Acaba neymiş neymiş diyeceğim de kesin yine çok aydınlatıcı ipuçları verirsinYeni kategori belli olmuş
AynenAcaba neymiş neymiş diyeceğim de kesin yine çok aydınlatıcı ipuçları verirsin
Bol bol kitap okusunlar._CaNanSu_ , Minik Duduklu Tencere benim kıza zorla ödev yaptırıyorum okul başladığından beri ,sizde durumlar nasıl?
Okuyor da ,sadece okumayla bitmiyor işte.Yazma ödevleri de çok oluyor.Bol bol kitap okusunlar.
Halinize şükredin bizim 4. Sınıf bayağı zor ve ödev , konu çokOkuyor da ,sadece okumayla bitmiyor işte.Yazma ödevleri de çok oluyor.
Çocuklara çok yüklenilmesine karşıyım ,biraz çocuklarını yaşasınlar diyorum da böyle de devamlı ödevini yap demek te ayrı bir sinirimi zıplatıyor,banane yapmayacağım diyor,çok inatçıBabası ve abisine bakacak olursak bana çekmiş inatçılığıHalinize şükredin bizim 4. Sınıf bayağı zor ve ödev , konu çok
Resmen lgs hazırlığa başladık.
Ben bile konuları çok iyi öğrendim
Ama sistem böyle kızlarda yaşadık.Mecburen sıkı tutuyoruz.Çocuklara çok yüklenilmesine karşıyım ,biraz çocuklarını yaşasınlar diyorum da böyle de devamlı ödevini yap demek te ayrı bir sinirimi zıplatıyor,banane yapmayacağım diyor,çok inatçıBabası ve abisine bakacak olursak bana çekmiş inatçılığı