• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz "Kırmızı Et Yemeği " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    754
  • Anket Kapalı .
Ama sistem böyle kızlarda yaşadık.Mecburen sıkı tutuyoruz.
Yazılılarda başladı.
Onlara göre bir şey yok ben bittim 😂
Benim annem ,babam abim yardım etmezdi ama ben takdir alırdım ,çocuğun içinde olacak heves,azim :KK69:
Geçen gün kendisi diyor anneannem okumayı bilmiyor,sana kim ders çalıştırıyordu diye:confused:

Benim annem ,babam abim yardım etmezdi ama ben takdir alırdım ,çocuğun içinde olacak heves,azim :KK69:
Geçen gün kendisi diyor anneannem okumayı bilmiyor,sana kim ders çalıştırıyordu diye:confused:
Ama işte sistem eskisi gibi değil 2 yıldır sınavlar çok değişti.

Kavga dövüş yapıyoruz 😂

Matematik ödevlerini seve seve yapıyor
Ama Türkçe ve yazma ödevi oldu mu çok uzun sürede bitiyor,sürekli mola veriyor elim yoruldu bilmem ne😂
Oynamak ta istiyor mu oyuncaklarıyla,daha sanki tatil modundan çıkamamış gibi benimki

Oynamak ta istiyor mu oyuncaklarıyla,daha sanki tatil modundan çıkamamış gibi benimki

Yok oynamak istemiyor ama
TV izlemek istiyor...

Sürekli ‘en sevdiğim çizgi film başlayacak’ der durur...

Aynen tatil modunda henüz bizimkinde...

Oylemi sizde deyisyorum nufuz cüzdani .yani nüfüz cüzdani evlik nigah cüzdanim sizde
evet değişmesi gerekiyir hala değiştirmemiştik :KK45:
Çocuklarda foto koydur spora falan giderlerse lisans çıkacağı zaman fotolu istiyorlar
artık çok geç foto işini bugün hallettik hiç aklıma gelmedi büyük oğlan taekwandi ya başlarsa lazım olabilir :skandal:
Ne habersin canısı
Şükür abla sen nasılsın :))
_CaNanSu_ _CaNanSu_ , Minik Duduklu Tencere Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye. benim kıza zorla ödev yaptırıyorum okul başladığından beri ,sizde durumlar nasıl? :rolleyes:
İlk bir piknik yaptık sınıf pikniği sınıfta yaka silktigi öğretmenin bir öğrencinin velisi de var benim oturdugum masada

4-5 veli ogretmenke oturuyoruz

Geçen sene sonu öğretmen oğlum için övgüler uagdirnisti

Patates salatası ni poagacani böreğimi aldım ..öğretmen hem yiyelim hem konuşalım dedi

Dedim😅 herhalde x öğrenciye yine verip veristirecek ..

Benim oğlum için buy yil kötü basladi dinlemiyor aktif degil dedi yerun dibine girdim ..evde de öyle zorla ödev yaptırıyorum

Evdebir problem mi var dedi hiç bişey yok hicam dedim

Bayağı moralim bozuldu ..benimki de cozuttu yani :KK42:

artık çok geç foto işini bugün hallettik hiç aklıma gelmedi büyük oğlan taekwandi ya başlarsa lazım olabilir :skandal:

İlk bir piknik yaptık sınıf pikniği sınıfta yaka silktigi öğretmenin bir öğrencinin velisi de var benim oturdugum masada

Patates salatası ni poagacani böreğimi aldım ..öğretmen hem yiyelim hem konuşalım dedi

Benim oğlum için buy yil kötü basladi dinlemiyor aktif degil dedi yerun dibine girdim ..evde de öyle zorla ödev yaptırıyorum

Aman canım ortaokul çok önemli ipleri eline al:KK62:

Aman canım ortaokul çok önemli ipleri eline al:KK62:
Zaten büyükten umudum yok onu hangi ustanın eline versem diye düşünüyorum iyi kaporta -oto elektrik - berber🤭

Aman öyle düşünme erkekler lisede açılabiliyor:)
Yok abla onun açılacağı bu sene kendine geldi geldi daha iş olmaz çocuk okumamak için elinden geleni ardına koymuyor aynı anası 😣😵

Benimde aklıma gelmedi lisans için istediler tekrar ugrasiyorsun

Back