- 24 Haziran 2015
- 39.882
- 154.564
- 598
Aah ah keşkeZaman ileri gidiyor malesef keşke zaman makinesi filmlerde ki gibi icad edilse
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aah ah keşkeZaman ileri gidiyor malesef keşke zaman makinesi filmlerde ki gibi icad edilse
Allah iyilik versin ablacimGünaydınlar hanımlar,dün kızımı yolcu ettik evinde şimdi bend iyiyim sizler nasılsınız.
Allah iyilik versin ablacim
Çok şükür bizlerde iyiyiz
Kolay gelsin yaparsınİşler beni bekliyor hala başlayamadım,ge.en günde depremi yaşadık fenaydı resmen,hazırlık için çanta hazırladım kıyafet filan koydum.
Kolay gelsin yaparsın ☺
Evet kötü idi Allah beterinden korusun bizde çok korktuk gelmiş geçmiş olsun hepimiz için
Neden sevmeyimki kuzum bu bir oyun SENI SEVIYORUMMMpinkpantera beni çok seviyorsun biliyorum
IY Oolun her zaman canim ne zamandi yoksunzGünaydınlar hanımlar,dün kızımı yolcu ettik evinde şimdi bend iyiyim sizler nasılsınız.
Sapları garantiGünaydın Günaydın tencerelerin yarisini almışım sonunda
Günaydın:)Günaydınlar hanımlar,dün kızımı yolcu ettik evinde şimdi bend iyiyim sizler nasılsınız.
Kiz oylen olmusTünaydın
Bende tünaydın dedim oyuzdenKiz oylen olmus
Bencede canım böyle kaybetmek çok sinir bozucuKeske bildirim gitseydi her zaman gidiyordu aradaki fark aclirdi boyle bende kaybetsem uzulurum sende kaybetsen uzulurum bir puanla yine fark cok olsa kazanmayacagimizi biliriz
Böyle
Eşitlenmis oylarpinkpantera yettim gariiiiiii