- 24 Haziran 2015
- 39.884
- 154.565
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sebepsiz keyfim yok:)Dünden beri böyleyim sizden mi etkilendim bilmiyorum:)Sen nasılsın Nevreste canım
herşey güzel.olacak Allah in izni.ile.geldi geçti diyelimSebepsiz keyfim yok:)Dünden beri böyleyim sizden mi etkilendim bilmiyorum:)
İnşaallah canım benimherşey güzel.olacak Allah in izni.ile.geldi geçti diyelim
Nevros senin tarifi ezikliyordum , şimdi benim tarif patates puresine döndüSebepsiz keyfim yok:)Dünden beri böyleyim sizden mi etkilendim bilmiyorum:)
Çok fark yok ki üstadımNevros senin tarifi ezikliyordum , şimdi benim tarif patates puresine döndü
Vallahi şimdi burda olsaniz ne güzel.olurdu ıslak kek de var sabaha kadar oturur çay icerdikMmmm enfes
Şöyle karşılıklı içsek ne güzel olur
Bende öyleyim okuyorum yazdiklarinizi yazmaya hevesim yok hiçSebepsiz keyfim yok:)Dünden beri böyleyim sizden mi etkilendim bilmiyorum:)
Vallahi şimdi burda olsaniz ne güzel.olurdu ıslak kek de var sabaha kadar oturur çay icerdik
kucaklasalim pozitif enerjiyi yayalım birbirimizeBende öyleyim okuyorum yazdiklarinizi yazmaya hevesim yok hiç
İnşallah canım aynen öyle
Bir gün oda olur belki
Dağ dağa kavuşmaz İnsan insana kavuşur
sağol ablacım iyiyiz çok şükür daha da iyi olacağız inşallah psikolojik olarakAllah'a emanet olun
bina iyi canım 4 yıllık daha henüz hatta Silivri’de çoğu binaya nispeten iyi bi yerdeyiz ama o sarsıntı hafızama kazındı resmen oğlum koltuğu sallasa ayaklarım ellerim boşalıyor psikolojik olarak mahvetti bizi sadece yoksa bedenen iyiyiz çok şükür. Pasta sipariş etmişti bi müşteri muzlu demişti muzunu koymayı unutmuşum bu gün anlayış gösterdi sağolsun kafam yerinde değil valla Allah beterinden korusunKuzu binanın durumu nasıl?
bende bi hoca dua okuyor onu dinledim ayetel Kutsi okuyorum sureler rabbim korusunAmin inşallah kuzum.insallah durulur..ayetel Kürsi hatmi yaptım su fay durulsun diye sırf .
Sabahtan beri avizeyi takip ediyorum
İnşallah canım aynen öyle
kucaklasalim pozitif enerjiyi yayalım birbirimize
İnşaallah canım benimsağol ablacım iyiyiz çok şükür daha da iyi olacağız inşallah psikolojik olarak
bina iyi canım 4 yıllık daha henüz hatta Silivri’de çoğu binaya nispeten iyi bi yerdeyiz ama o sarsıntı hafızama kazındı resmen oğlum koltuğu sallasa ayaklarım ellerim boşalıyor psikolojik olarak mahvetti bizi sadece yoksa bedenen iyiyiz çok şükür. Pasta sipariş etmişti bi müşteri muzlu demişti muzunu koymayı unutmuşum bu gün anlayış gösterdi sağolsun kafam yerinde değil valla Allah beterinden korusun
bende bi hoca dua okuyor onu dinledim ayetel Kutsi okuyorum sureler rabbim korusun
Allah kabul etsin canım inşallah dualarımızısağol ablacım iyiyiz çok şükür daha da iyi olacağız inşallah psikolojik olarak
bina iyi canım 4 yıllık daha henüz hatta Silivri’de çoğu binaya nispeten iyi bi yerdeyiz ama o sarsıntı hafızama kazındı resmen oğlum koltuğu sallasa ayaklarım ellerim boşalıyor psikolojik olarak mahvetti bizi sadece yoksa bedenen iyiyiz çok şükür. Pasta sipariş etmişti bi müşteri muzlu demişti muzunu koymayı unutmuşum bu gün anlayış gösterdi sağolsun kafam yerinde değil valla Allah beterinden korusun
bende bi hoca dua okuyor onu dinledim ayetel Kutsi okuyorum sureler rabbim korusun
Boyun kaç canım ben 63 kioyum
2-3 haftadır tartılmıyordum...
Bugün bir tartıldım 49 kilo olmuşum
Okul başladı ya koşuşturma
Ve birazda stres yaptım galiba...
Gitti kilolar
Strese hiç gelemiyorum
Manken gibisin canımKısa boyluyum
1.63 boyum