• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz "Kırmızı Et Yemeği " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    754
  • Anket Kapalı .
_CaNanSu_ _CaNanSu_ bak tam.senintarzina uygun getirdim 😅

Eklentiler

• Screenshot_20190927-225300.jpg
    Screenshot_20190927-225300.jpg
    51,6 KB · Görüntüleme: 27
Allah'a emanet olun:KK43:
sağol ablacım iyiyiz çok şükür daha da iyi olacağız inşallah psikolojik olarak
Kuzu binanın durumu nasıl?
bina iyi canım 4 yıllık daha henüz hatta Silivri’de çoğu binaya nispeten iyi bi yerdeyiz ama o sarsıntı hafızama kazındı resmen oğlum koltuğu sallasa ayaklarım ellerim boşalıyor psikolojik olarak mahvetti bizi sadece yoksa bedenen iyiyiz çok şükür. Pasta sipariş etmişti bi müşteri muzlu demişti muzunu koymayı unutmuşum bu gün anlayış gösterdi sağolsun kafam yerinde değil valla Allah beterinden korusun
Amin inşallah kuzum.insallah durulur..ayetel Kürsi hatmi yaptım su fay durulsun diye sırf .
Sabahtan beri avizeyi takip ediyorum
bende bi hoca dua okuyor onu dinledim ayetel Kutsi okuyorum sureler rabbim korusun 🤲🏻

bina iyi canım 4 yıllık daha henüz hatta Silivri’de çoğu binaya nispeten iyi bi yerdeyiz ama o sarsıntı hafızama kazındı resmen oğlum koltuğu sallasa ayaklarım ellerim boşalıyor psikolojik olarak mahvetti bizi sadece yoksa bedenen iyiyiz çok şükür. Pasta sipariş etmişti bi müşteri muzlu demişti muzunu koymayı unutmuşum bu gün anlayış gösterdi sağolsun kafam yerinde değil valla Allah beterinden korusun
bende bi hoca dua okuyor onu dinledim ayetel Kutsi okuyorum sureler rabbim korusun 🤲🏻
İnşaallah canım benim:60:

Allah kabul etsin canım inşallah dualarımızı😘

:KK19:

2-3 haftadır tartılmıyordum...
Bugün bir tartıldım 49 kilo olmuşum😱

Okul başladı ya koşuşturma
Ve birazda stres yaptım galiba...
Gitti kilolar😱

Strese hiç gelemiyorum 🤷‍♀️
Boyun kaç canım ben 63 kioyum 😜

Back