• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz "Kırmızı Et Yemeği " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    754
  • Anket Kapalı .
Yok ya benim bir beklentim yoktu zaten oylesine keyfine katildim digerlerinede katilicam ins bundan sonra :) daha nasil tarifler sunumlar kazanir cozemedim cozdukten sonra iddali olurda sonuncu olursam aglarim 🤣🤣
Ben sana anlatırım :sus:

Canım.nasilsin şimdi seni etiketleyecektim😘
İyiyim canım çok şükür tetikte bekliyoruz her an herşey olabilir Allah korusun masanın altına yer hazırladık çantalar yiyecek içecek vs. İnşallah olmaz artçıların sıklığı azalmış sanki ama umarım ansızın gelmez 🤲🏻

İyiyim canım çok şükür tetikte bekliyoruz her an herşey olabilir Allah korusun masanın altına yer hazırladık çantalar yiyecek içecek vs. İnşallah olmaz artçıların sıklığı azalmış sanki ama umarım ansızın gelmez 🤲🏻

Allah korusun

Kafamı dagitayim diyorum obur taraftan şeytan vesveseleri verip verip duruyor cantanem😣
Ben ne yaptım 99 depremi belgeseli seyrettim. Kızın aglaması, enkaz altından kardeşi ile çıkıp babasını ailesini kurtarmasını seyrettim. Hala sanki o an oradaymışım gibi oldum. Sesi kulağımdan gitmiyor :(

Ben ne yaptım 99 depremi belgeseli seyrettim. Kızın aglaması, enkaz altından kardeşi ile çıkıp babasını ailesini kurtarmasını seyrettim. Hala sanki o an oradaymışım gibi oldum. Sesi kulağımdan gitmiyor :KK43:
Canim ya unut onlari kendi kendini korkutoursun oyle bakdikca insanin caninina korku doluyoe

Back