• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz "Kırmızı Et Yemeği " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    754
  • Anket Kapalı .
İyiyim canım çok şükür tetikte bekliyoruz her an herşey olabilir Allah korusun masanın altına yer hazırladık çantalar yiyecek içecek vs. İnşallah olmaz artçıların sıklığı azalmış sanki ama umarım ansızın gelmez 🤲🏻
Allah'a emanet olun:(

İyiyim canım çok şükür tetikte bekliyoruz her an herşey olabilir Allah korusun masanın altına yer hazırladık çantalar yiyecek içecek vs. İnşallah olmaz artçıların sıklığı azalmış sanki ama umarım ansızın gelmez 🤲🏻
Kuzu binanın durumu nasıl?

Amin inşallah kuzum.insallah durulur..ayetel Kürsi hatmi yaptım su fay durulsun diye sırf .
Sabahtan beri avizeyi takip ediyorum

Ben ne yaptım 99 depremi belgeseli seyrettim. Kızın aglaması, enkaz altından kardeşi ile çıkıp babasını ailesini kurtarmasını seyrettim. Hala sanki o an oradaymışım gibi oldum. Sesi kulağımdan gitmiyor :KK43:
İzleme kız bende haberleri izlemekten okumaktan mafoldum daha izlemiycem.Allah öyle acılar yaşatmasın bir daha.kimseye

İzleme kız bende haberleri izlemekten okumaktan mafoldum daha izlemiycem.Allah öyle acılar yaşatmasın bir daha.kimseye
Ne bilim, yarı da kestim dayanamadım zaten. Allahım kimseye öyle zor günleri yaşatmasın

Back