- 8 Haziran 2013
- 57.051
- 151.532
- 898
Hayaller ve hayatlarTelefondaki gibi erişim noktası olsa cansunun tarifle benim tarif sana bağlanırdı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayaller ve hayatlarTelefondaki gibi erişim noktası olsa cansunun tarifle benim tarif sana bağlanırdı
Allah'a emanet olunİyiyim canım çok şükür tetikte bekliyoruz her an herşey olabilir Allah korusun masanın altına yer hazırladık çantalar yiyecek içecek vs. İnşallah olmaz artçıların sıklığı azalmış sanki ama umarım ansızın gelmez
Şimdi bi sonrakini atlama sırasıYoulost16 sende atladin pesindekini
Öyle bir sistem olsa yapardımBenimki öyle kalsın. Digerlerini sıfırla
Öyle bir sistem olsa yapardımBenimki öyle kalsın. Digerlerini sıfırla
Pişmanım, keşke izlemeseydimCanim ya unut onlari kendi kendini korkutoursun oyle bakdikca insanin caninina korku doluyoe
Kuzu binanın durumu nasıl?İyiyim canım çok şükür tetikte bekliyoruz her an herşey olabilir Allah korusun masanın altına yer hazırladık çantalar yiyecek içecek vs. İnşallah olmaz artçıların sıklığı azalmış sanki ama umarım ansızın gelmez
Amin inşallah kuzum.insallah durulur..ayetel Kürsi hatmi yaptım su fay durulsun diye sırf .İyiyim canım çok şükür tetikte bekliyoruz her an herşey olabilir Allah korusun masanın altına yer hazırladık çantalar yiyecek içecek vs. İnşallah olmaz artçıların sıklığı azalmış sanki ama umarım ansızın gelmez
Zamanla oda olur belkiÖyle bir sistem olsa yapardım
İzleme kız bende haberleri izlemekten okumaktan mafoldum daha izlemiycem.Allah öyle acılar yaşatmasın bir daha.kimseyeBen ne yaptım 99 depremi belgeseli seyrettim. Kızın aglaması, enkaz altından kardeşi ile çıkıp babasını ailesini kurtarmasını seyrettim. Hala sanki o an oradaymışım gibi oldum. Sesi kulağımdan gitmiyor
Aminİzleme kız bende haberleri izlemekten okumaktan mafoldum daha izlemiycem.Allah öyle acılar yaşatmasın bir daha.kimseye
Nasılsın canımİzleme kız bende haberleri izlemekten okumaktan mafoldum daha izlemiycem.Allah öyle acılar yaşatmasın bir daha.kimseye
Nasılsın canımİzleme kız bende haberleri izlemekten okumaktan mafoldum daha izlemiycem.Allah öyle acılar yaşatmasın bir daha.kimseye
İzleme kız bende haberleri izlemekten okumaktan mafoldum daha izlemiycem.Allah öyle acılar yaşatmasın bir daha.kimseye
Hamd olsun canım sizlerle daha iyi oluyorumNasılsın canım
Ne bilim, yarı da kestim dayanamadım zaten. Allahım kimseye öyle zor günleri yaşatmasınİzleme kız bende haberleri izlemekten okumaktan mafoldum daha izlemiycem.Allah öyle acılar yaşatmasın bir daha.kimseye
İzlemeyin öyle şeylerNe bilim, yarı da kestim dayanamadım zaten. Allahım kimseye öyle zor günleri yaşatmasın
İzlemeyin öyle şeyler