• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz "Kırmızı Et Yemeği " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    754
  • Anket Kapalı .
Vallahi ben reklam falan bilmedim :KK43:hic dusunmedimde :KK70:her kes kendi zevkine gore oy veriyor bence
Tabiki öyle ama şuan ikinizde birincilikte gidip geliyorsunuz bence böyle şeyler yazmasan daha iyi olur canım ikinizede haksızlık olmasin😉

BODRUM kebabindan kalmadi:KK9::kk77::KK200: @Canfeb bilmeden reklam yapdisam buda senin reklain olsun

Alenen oyların sayısını söyleyip kendi yemeğinin ismini yazınca reklam gibi oldu sanki, biraz canfeb e haksızlık gibi geldi bana, biri uyarır diye bekledim uyarı gelmeyince yazmak istedim. 144 -144 esitken sen o eşit iki yemekten birinin ismini söyledin oylama devam ediyor

Alenen oyların sayısını söyleyip kendi yemeğinin ismini yazınca reklam gibi oldu sanki, biraz canfeb e haksızlık gibi geldi bana, biri uyarır diye bekledim uyarı gelmeyince yazmak istedim. 144 -144 esitken sen o eşit iki yemekten birinin ismini söyledin oylama devam ediyor
Ya ben hic dusnmedim vallahi ama benden oncede benim yemeyin ismini yazanlar oldu yani ben bilmedim yanlis yapdiysam :KK43:

Back