- 11 Mart 2018
- 12.387
- 50.812
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şimdi görürsün senAnaaa
Yakaladım seni
Sevincim bogazid kadi yaa sevinmeye doymadimmmKizz reklamm yapma yasaak alırlar oylarını bak
Tabiki öyle ama şuan ikinizde birincilikte gidip geliyorsunuz bence böyle şeyler yazmasan daha iyi olur canım ikinizede haksızlık olmasinVallahi ben reklam falan bilmedim hic dusunmedimde her kes kendi zevkine gore oy veriyor bence
BODRUM kebabindan kalmadi @Canfeb bilmeden reklam yapdisam buda senin reklain olsun
Tamam hadi gel çay demliyorum icelim
Gel sarılalım boşver rekabeti
Biz reklam yapabiliriz ne de olsa artık birincilik.baska bahara kaldiKuzu şiş kebapp, yemesi sevapp.
Gel ablaa gelll, kebaba gell
Tamam hadi gel çay demliyorum icelim
Ya ben hic dusnmedim vallahi ama benden oncede benim yemeyin ismini yazanlar oldu yani ben bilmedim yanlis yapdiysamAlenen oyların sayısını söyleyip kendi yemeğinin ismini yazınca reklam gibi oldu sanki, biraz canfeb e haksızlık gibi geldi bana, biri uyarır diye bekledim uyarı gelmeyince yazmak istedim. 144 -144 esitken sen o eşit iki yemekten birinin ismini söyledin oylama devam ediyor
3-5 oy var kullanılacak , senin işini görmez, sen yeni kategoriyi düşünKuzu şiş kebapp, yemesi sevapp.
Gel ablaa gelll, kebaba gell
Boşver, önümüzdeki maçlara bakalımBiz reklam yapabiliriz ne de olsa artık birincilik.baska bahara kaldi
Olsun, 1 oy 1 oydur.3-5 oy var kullanılacak , senin işini görmez, sen yeni kategoriyi düşün
Al benim oylar senin olsun, gerçi toplasan yine 1.lik etmiyor ama neyseOlsun, 1 oy 1 oydur.
Hiç belli olmaz orası. Bizde ateşler yarışıyorYoulost16 sende atladin pesindekini
Ayy ne fedakar arkadaş sen gibi bi kaç fedakar arkadaş daha olsa olur bu işAl benim oylar senin olsun, gerçi toplasan yine 1.lik etmiyor ama neyse
Ayy ne fedakar arkadaş sen gibi bi kaç fedakar arkadaş daha olsa olur bu iş