- 3 Nisan 2019
- 1.550
- 4.136
- 83
vayyy be kendini bana yetişdirdiii uAynen bakalım hangisi alacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
vayyy be kendini bana yetişdirdiii uAynen bakalım hangisi alacak
Canfeb den kurtulmak kolay değildirvayyy be kendini bana yetişdirdiii u
o hic kazanmadomiiii yaniii
bi
hayır yapmışlar, sağolsunlarC A N O sen deyince aklıma geldi Soma maden faciasinda tüm operatorler tüm Soma bölgesinden sinyal alan herkese konuşmayı bedava yapmıştı ne zor günlerdi
bende saç kavurmayla berabere gidiyorum Youlost16vayyy be kendini bana yetişdirdiii u
yeni sezon ne zaman acaba? Kızın tuvaletin önüne çömelip testte bakması orda bitti
Yok ya benim bir beklentim yoktu zaten oylesine keyfine katildim digerlerinede katilicam ins bundan sonra :) daha nasil tarifler sunumlar kazanir cozemedim cozdukten sonra iddali olurda sonuncu olursam aglarimSonunculugumuza
Evet valla yarışıyoruz tam bende sana diyecektim ama hattım tt ondan bi türlü yazamadımhayır yapmışlar, sağolsunlar
bende saç kavurmayla berabere gidiyorum Youlost16
yeni sezon ne zaman acaba? Kızın tuvaletin önüne çömelip testte bakması orda bitti
Cokkk teşekkür ederim oy veren elleriniz dert görmesinOylarımı ev yapımı nefis iskender ve saç kavurma dan yana kullandım. Her bir tarif birbirinden güzel. Katılan arkadaşların hepsinin ellerine, emeklerine sağlık. Bol şanslar hepinize.
Net çekmiyor bazen. Aynı sıkıntıdan bizde muzdaripizEvet valla yarışıyoruz tam bende sana diyecektim ama hattım tt ondan bi türlü yazamadım
Babam gurbette dünden beri ulamamıştımNet çekmiyor bazen. Aynı sıkıntıdan bizde muzdaripiz
Zor günde kaldıkBabam gurbette dünden beri ulamamıştım
Baktı m da daha tanıtımı falan yok bekleyeceğiz bakalim.yeni sezon ne zaman acaba? Kızın tuvaletin önüne çömelip testte bakması orda bitti
Oyle oldu ve daha büyüğü olacakmışZor günde kaldık
Cokkk teşekkür ederim oy veren elleriniz dert görmesin ❤