N Nana 🕊🕊🕊🕊 Üyelik İptali Kayıtlı Üye Yemek Yarışması 10 Ekim 2015 28.222 82.839 598 2 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #681 Minik meleklerim .!.: Kavurma mı kalır acildiktan 5-6 saat sonra geldim ben ortalık toz duman olmuş Genişletmek için tıkla... Allahtan bende yetiştim kimisi alamadı bile Minik meleklerim .!.: Burda anons ediliyor ilan gel mikrofona konuş Genişletmek için tıkla... Ben hiç öyle birşey yapar mıyım Yaparım tabi ki nerede mikrofon minik kalp0753 .!.: minik diyince bnde alınıyom öhömmmmmmmmmmmmmmmm Genişletmek için tıkla... Kızım minik sana diyorum, gelinim minik sen anla
Minik meleklerim .!.: Kavurma mı kalır acildiktan 5-6 saat sonra geldim ben ortalık toz duman olmuş Genişletmek için tıkla... Allahtan bende yetiştim kimisi alamadı bile Minik meleklerim .!.: Burda anons ediliyor ilan gel mikrofona konuş Genişletmek için tıkla... Ben hiç öyle birşey yapar mıyım Yaparım tabi ki nerede mikrofon minik kalp0753 .!.: minik diyince bnde alınıyom öhömmmmmmmmmmmmmmmm Genişletmek için tıkla... Kızım minik sana diyorum, gelinim minik sen anla
Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye. Kendi farkında değil ama idolu oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü Et Yemekleri 8 Nisan 2017 56.966 299.916 698 2 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #682 -Nana- .!.: Allahtan bende yetiştim kimisi alamadı bile Ben hiç öyle birşey yapar mıyım Yaparım tabi ki nerede mikrofon Kızım minik sana diyorum, gelinim minik sen anla Genişletmek için tıkla... O alamadım diyenler tarif begejmeyenler Dünya tarif vardır daha
-Nana- .!.: Allahtan bende yetiştim kimisi alamadı bile Ben hiç öyle birşey yapar mıyım Yaparım tabi ki nerede mikrofon Kızım minik sana diyorum, gelinim minik sen anla Genişletmek için tıkla... O alamadım diyenler tarif begejmeyenler Dünya tarif vardır daha
minik kalp0753 🌺🌺Hoşgeldin Canım Kızım🌺🌺 Kayıtlı Üye 15 Aralık 2018 8.427 20.273 348 2 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #683 Minik meleklerim .!.: Ben oğlum için alıyorum onu anneme gidiyorken sırf pamuk gibi icvar kabuklarını biz yiyoruz içini oğlum o yönden iyi Genişletmek için tıkla... ne güzel içini yiyen biri var
Minik meleklerim .!.: Ben oğlum için alıyorum onu anneme gidiyorken sırf pamuk gibi icvar kabuklarını biz yiyoruz içini oğlum o yönden iyi Genişletmek için tıkla... ne güzel içini yiyen biri var
Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye. Kendi farkında değil ama idolu oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü Et Yemekleri 8 Nisan 2017 56.966 299.916 698 2 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #684 minik kalp0753 .!.: ne güzel içini yiyen biri var Genişletmek için tıkla... Biz diyoruz keşke hepsini yese maalesef diş problemi var o yüzden on disleirnden bir taneisi var gerisi yok
minik kalp0753 .!.: ne güzel içini yiyen biri var Genişletmek için tıkla... Biz diyoruz keşke hepsini yese maalesef diş problemi var o yüzden on disleirnden bir taneisi var gerisi yok
Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye. Kendi farkında değil ama idolu oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü Et Yemekleri 8 Nisan 2017 56.966 299.916 698 2 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #685 Neyse ben kaçtım 5 kilo kurutmalık biber aldım 3 kilo jalapone aldım turşu yapacağım
Kirmizi pabuc Nirvana Kayıtlı Üye 31 Aralık 2017 12.133 32.162 548 36 2 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #686 Minik meleklerim .!.: Ekşi maya ekmeği her yerde bulamazsın instarnt maya ile yapıyorlar genelde yavrum şu bizim meşhur Alaşehir ekmekleri de birl çoğunda var Hakiki ekşi maya ekmeği bulmak kolay değil bu zamanda içi dolu dolu ağır oluyor şöyle bir dilimi beni bile kesiyor düşün yani Genişletmek için tıkla... Bergama da istemediğiniz kadar var
Minik meleklerim .!.: Ekşi maya ekmeği her yerde bulamazsın instarnt maya ile yapıyorlar genelde yavrum şu bizim meşhur Alaşehir ekmekleri de birl çoğunda var Hakiki ekşi maya ekmeği bulmak kolay değil bu zamanda içi dolu dolu ağır oluyor şöyle bir dilimi beni bile kesiyor düşün yani Genişletmek için tıkla... Bergama da istemediğiniz kadar var
Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye. Kendi farkında değil ama idolu oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü Et Yemekleri 8 Nisan 2017 56.966 299.916 698 2 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #687 eşim kurban getiriyormus eyvah eyvah çıkmam lazım
Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye. Kendi farkında değil ama idolu oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü Et Yemekleri 8 Nisan 2017 56.966 299.916 698 2 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #688 Kirmizi pabuc .!.: Bergama da istemediğiniz kadar var Genişletmek için tıkla... Ben saribeylerden gelen ekmekten alıyorum boyu küçük ama içi dolu dolu
Kirmizi pabuc .!.: Bergama da istemediğiniz kadar var Genişletmek için tıkla... Ben saribeylerden gelen ekmekten alıyorum boyu küçük ama içi dolu dolu
minik kalp0753 🌺🌺Hoşgeldin Canım Kızım🌺🌺 Kayıtlı Üye 15 Aralık 2018 8.427 20.273 348 2 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #689 Minik meleklerim .!.: Biz diyoruz keşke hepsini yese maalesef diş problemi var o yüzden on disleirnden bir taneisi var gerisi yok Genişletmek için tıkla... neden döküldüler mi canım geçmiş olsun
Minik meleklerim .!.: Biz diyoruz keşke hepsini yese maalesef diş problemi var o yüzden on disleirnden bir taneisi var gerisi yok Genişletmek için tıkla... neden döküldüler mi canım geçmiş olsun
KukrimKukrim hesabı doğrulanmış üye. En Sevdiği Renk Mor Olan Kadın💜 Pro Üye Yemek Yarışması 24 Haziran 2015 39.882 154.564 598 2 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #690 Evvab .!.: Gelemedim ya Genişletmek için tıkla... İyi misin canım ne var ne yok
minik kalp0753 🌺🌺Hoşgeldin Canım Kızım🌺🌺 Kayıtlı Üye 15 Aralık 2018 8.427 20.273 348 2 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #691 Minik meleklerim .!.: eşim kurban getiriyormus eyvah eyvah çıkmam lazım Genişletmek için tıkla... kolay gelsin bacımmmmmmm
Minik meleklerim .!.: eşim kurban getiriyormus eyvah eyvah çıkmam lazım Genişletmek için tıkla... kolay gelsin bacımmmmmmm
KukrimKukrim hesabı doğrulanmış üye. En Sevdiği Renk Mor Olan Kadın💜 Pro Üye Yemek Yarışması 24 Haziran 2015 39.882 154.564 598 2 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #692 Minik meleklerim .!.: Ben saribeylerden gelen ekmekten alıyorum boyu küçük ama içi dolu dolu Genişletmek için tıkla... Kız mevlitte neler oldu anlatmadin
Minik meleklerim .!.: Ben saribeylerden gelen ekmekten alıyorum boyu küçük ama içi dolu dolu Genişletmek için tıkla... Kız mevlitte neler oldu anlatmadin
N Nana 🕊🕊🕊🕊 Üyelik İptali Kayıtlı Üye Yemek Yarışması 10 Ekim 2015 28.222 82.839 598 2 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #693 Minik meleklerim .!.: O alamadım diyenler tarif begejmeyenler Dünya tarif vardır daha Genişletmek için tıkla... Evet beğenmiyorlar, ama nanan öyle mi? Değil tabiki
Minik meleklerim .!.: O alamadım diyenler tarif begejmeyenler Dünya tarif vardır daha Genişletmek için tıkla... Evet beğenmiyorlar, ama nanan öyle mi? Değil tabiki
KukrimKukrim hesabı doğrulanmış üye. En Sevdiği Renk Mor Olan Kadın💜 Pro Üye Yemek Yarışması 24 Haziran 2015 39.882 154.564 598 2 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #694 Huhu kismeler yoh mi
KukrimKukrim hesabı doğrulanmış üye. En Sevdiği Renk Mor Olan Kadın💜 Pro Üye Yemek Yarışması 24 Haziran 2015 39.882 154.564 598 2 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #695 NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. canısı gitti mi misafirler ne yaptın
Jenna16Jenna16 hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye 24 Eylül 2018 98.324 294.685 698 2 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #696 kukrim27 .!.: Huhu kismeler yoh mi Genişletmek için tıkla... Helloooo
alimiyon erteleme, pes etme, vazgeçme, hareket geç! Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 14 Ekim 2015 3.790 14.555 208 2 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #697 Minik meleklerim .!.: Ekşi maya ekmeği her yerde bulamazsın instarnt maya ile yapıyorlar genelde yavrum şu bizim meşhur Alaşehir ekmekleri de birl çoğunda var Hakiki ekşi maya ekmeği bulmak kolay değil bu zamanda içi dolu dolu ağır oluyor şöyle bir dilimi beni bile kesiyor düşün yani Genişletmek için tıkla... eşimin anneannesi yapıyor ama ben yiyemiyorum yaa
Minik meleklerim .!.: Ekşi maya ekmeği her yerde bulamazsın instarnt maya ile yapıyorlar genelde yavrum şu bizim meşhur Alaşehir ekmekleri de birl çoğunda var Hakiki ekşi maya ekmeği bulmak kolay değil bu zamanda içi dolu dolu ağır oluyor şöyle bir dilimi beni bile kesiyor düşün yani Genişletmek için tıkla... eşimin anneannesi yapıyor ama ben yiyemiyorum yaa
KukrimKukrim hesabı doğrulanmış üye. En Sevdiği Renk Mor Olan Kadın💜 Pro Üye Yemek Yarışması 24 Haziran 2015 39.882 154.564 598 2 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #698 Jenna16 .!.: Helloooo Genişletmek için tıkla... Hoşgeldin canisi napiyon Var mı başka onerecegin film
Jenna16 .!.: Helloooo Genişletmek için tıkla... Hoşgeldin canisi napiyon Var mı başka onerecegin film
Jenna16Jenna16 hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye 24 Eylül 2018 98.324 294.685 698 2 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #699 kukrim27 .!.: Hoşgeldin canisi napiyon Var mı başka onerecegin film Genişletmek için tıkla... Hoş bulduk kuzum Geldim bakayım bir diye,sen nasılsın?Film sadece korku ve gerilim türü var benim begendigim :)
kukrim27 .!.: Hoşgeldin canisi napiyon Var mı başka onerecegin film Genişletmek için tıkla... Hoş bulduk kuzum Geldim bakayım bir diye,sen nasılsın?Film sadece korku ve gerilim türü var benim begendigim :)
minik kalp0753 🌺🌺Hoşgeldin Canım Kızım🌺🌺 Kayıtlı Üye 15 Aralık 2018 8.427 20.273 348 2 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #700 alimiyon beğene beğene geliyon bacımm