- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.884
- 448
- 31
Henüz tarif almadım canımLezzetliCipetpet canım nickte dolu dolu et var sende bize et yapacak mısın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Henüz tarif almadım canımLezzetliCipetpet canım nickte dolu dolu et var sende bize et yapacak mısın
Ne istiyorsun kafamdan ya kaçıyorum ben bir süre uzak kalalimKafanı koru kafanı
Sen de canımiy ol canim
Ne istediğimi biliyirsüüünNe istiyorsun kafamdan ya kaçıyorum ben bir süre uzak kalalim
Ne istiyorsun? Tahmin ettiğim şey mi 100.000$ nakit gıcır gıcırNe istediğimi biliyirsüüün
Sen git kendi başına çare bul bide 100.000$ diyorNe istiyorsun? Tahmin ettiğim şey mi 100.000$ nakit gıcır gıcır
Aaaaaa tamamen kuru iftiraSen git kendi başına çare bul bide 100.000$ diyor
Kavurma gibi, ama Minik Duduklu Tencere kavurmayı ekşimaya ekmekli soğanlı istiyor bilginizenasıl et yemeği etli taze fasulye gibin miiiiiiiii
kavurma gibimiiiiiiiii
Pörtletme şöyle gözlerini tırsayrumAaaaaa tamamen kuru iftira
Hihihihi gözlerim böyle şaşıPörtletme şöyle gözlerini tırsayrum
Seni şapşikkkHihihihi gözlerim böyle şaşı
Kavurma gibi, ama Minik Duduklu Tencere kavurmayı ekşimaya ekmekli soğanlı istiyor bilginize
Ekşi mayalı ekmekler varya öyle istiyor, sanki kraliçe bize besaş ekmeği neyine yetmiyor bilmiyorumekşimayayı ekmekte mi istiyomuş ben ne acemiyim ya katılmasam daha iyi addsdas
Ekşi mayalı ekmekler varya öyle istiyor, sanki kraliçe biz besaş ekmeği neyine yetmiyor bilmiyorum
vayy belkide mayalı ekmeklerle büyümüştür market ekmeklerinde de yokmu ekşi maya
kız bunu ben köy ekmeği die bilirm bnde diom ekşi mayalı ekmek ne yaaaa
Amma sosyetiksiniz hehehe
N Nana Eki Görüntüle 2303706
Kız Allah seni ne yapmasın eksi maya ekmeği demek ne zaman sosyetik oldu
Benim gibi bir hanımın ağzından çıkınca kelimeler sosyetik geliyor değil mi Ne kadar harika bir hatunum yaşimdiiiiiiiiiiiiii o yeaaaaaaaaaaaa
Gelemedim ya