• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz "Kırmızı Et Yemeği " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    754
  • Anket Kapalı .
bnde ilk kez duydum kız :KK70:
Ekşi maya ekmeği her yerde bulamazsın instarnt maya ile yapıyorlar genelde yavrum şu bizim meşhur Alaşehir ekmekleri de birl çoğunda var

Hakiki ekşi maya ekmeği bulmak kolay değil bu zamanda içi dolu dolu ağır oluyor şöyle bir dilimi beni bile kesiyor düşün yani :D

Ben yapacak irşat niye bulamıyorum :KK51:
bende yapmadım eşim 10 tane poğaça aldı geldi :D
Kavurma gibi, ama Minik Duduklu Tencere Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye. kavurmayı ekşimaya ekmekli soğanlı istiyor bilginize :KK70::KK70:
Kavurmanin altını kapatiorsun ya iki dilim ekşi maya ekmeğini kavurmanin ustune kapatacak sin bastirip hem yağı çekecek hem buharla yumusayacak

Kapağı da kapat üzerine sofraya gelene kadar yimisacik oluyor aynı ekmeği batira yiyeceksin ..siz ne anlarsınız ekmekten :p

Ekşi maya ekmeği her yerde bulamazsın instarnt maya ile yapıyorlar genelde yavrum şu bizim meşhur Alaşehir ekmekleri de birl çoğunda var

Hakiki ekşi maya ekmeği bulmak kolay değil bu zamanda içi dolu dolu ağır oluyor şöyle bir dilimi beni bile kesiyor düşün yani :KK70:
bende yapmadım eşim 10 tane poğaça aldı geldi :KK70:

Kavurmanin altını kapatiorsun ya iki dilim ekşi maya ekmeğini kavurmanin ustune kapatacak sin bastirip hem yağı çekecek hem buharla yumusayacak

Kapağı da kapat üzerine sofraya gelene kadar yimisacik oluyor aynı ekmeği batira yiyeceksin ..siz ne anlarsınız ekmekten :p

kendi ekmeğimi kendim yapıyorum de tam olsun :D

Ekşi maya ekmek karşınızda benim aldığım biraz daha beyaz buna göre sanırım bu tan tahilli falan
IMG_20190902_182146.jpg

bende yapmadım eşim 10 tane poğaça aldı geldi :KK70:

Ooo alaydın kavurmayı sen yapaydın o zaman :KK70:

bu çok tosun.
benim sevdiğim trabzon ekmeğidir işte o kdr :KK70:
Trabzon ekmeği burda kiler sadece kocaman bakkal ekmeğinden farkı yok aslı nasıl biiyorim ama burda Vakfıkebir diye sayılanların üzerinde sadece örgü var başka fark yok

Trabzon ekmeği burda kiler sadece kocaman bakkal ekmeğinden farkı yok aslı nasıl biiyorim ama burda Vakfıkebir diye sayılanların üzerinde sadece örgü var başka fark yok

dışı sert içi yumusak güzel anlatılmaz yenirssssss

dışı sert içi yumusak güzel anlatılmaz yenirssssss
Ben oğlum için alıyorum onu anneme gidiyorken sırf pamuk gibi icvar kabuklarını biz yiyoruz içini oğlum o yönden iyi

Back