- 14 Ekim 2015
- 3.790
- 14.555
- 208
dedim bacımlarım ne kadan güzel konuşmuşlar kendimi alamadımalimiyon beğene beğene geliyon bacımm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dedim bacımlarım ne kadan güzel konuşmuşlar kendimi alamadımalimiyon beğene beğene geliyon bacımm
İyiyim bende birşeyler atistiriomHoş bulduk kuzum Geldim bakayım bir diye,sen nasılsın?Film sadece korku ve gerilim türü var benim begendigim :)
Oyyyy senlede konuşalım kuzumdedim bacımlarım ne kadan güzel konuşmuşlar kendimi alamadım
Hoşgeldin canımdedim bacımlarım ne kadan güzel konuşmuşlar kendimi alamadım
Gittiler canım toparladım geldim:)Nevreste canısı gitti mi misafirler ne yaptın
Hoşgeldin canım hadi gözün aydın bunuda atlattın :))Gittiler canım toparladım geldim:)
Hayırdır ne oldu acaba:)Kaynanam iki gündür eşimi arıyor eşim açmıyor acaba neden soruyorum neden acmiyorsun ?
Yüzyüze konuşacağım diyor Nevreste kavurma et boşa yenmesin azicik dedikodu yapalım
Çok şükür canım atlattım bitti:)Hoşgeldin canım hadi gözün aydın bunuda atlattın :))
Kalabalık miydi :)Çok şükür canım atlattım bitti:)
Topla topla bitmedi:)
Yok aslında değildi 5 kişi geldiler çocuklarla 10 kişi diyeyim:)2 arkadaşın işi çıkmış:)Kalabalık miydi :)
oluuuurrrOyyyy senlede konuşalım kuzum
hoşbuldumHoşgeldin canım ☺
Conjuring-korku seansı,Sinister-Lanet . İngilizce adını da yazdım lazım olursa diye. Ben ikisini de çok beğenmiştim, botox etkili gerilimİyiyim bende birşeyler atistiriom☺
Olsun bende seviyorum gerilim dunkunu izlerken hafif citirtilar duymaya başladım içerden ama olsun
Korku Filmine başlamadan önce bütün evi kontrol ederim zaten ben
Az da değilmiş :) neyse simdi dinlenirsinYok aslında değildi 5 kişi geldiler çocuklarla 10 kişi diyeyim:)2 arkadaşın işi çıkmış:)
Öyle canım iş bitti sayılır dinlenirim:)Az da değilmiş :) neyse simdi dinlenirsin
Metro yu izledin mi senConjuring-korku seansı,Sinister-Lanet . İngilizce adını da yazdım lazım olursa diye. Ben ikisini de çok beğenmiştim, botox etkili gerilim
Yok hiç hatırlamıyorum, güzel mi ? O kadar uzun zaman oldu ki film izlemeyeliMetro yu izledin mi sen
bizimde usta hala calisiyor klozeti taktı şimdi dolabı takıyor.Öyle canım iş bitti sayılır dinlenirim:)
Hadi hayırlısı canımbizimde usta hala calisiyor klozeti taktı şimdi dolabı takıyor.