En başarılı bulduğunuz "Kırmızı Et Yemeği " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    754
  • Anket Kapalı .
bnde ilk kez duydum kız
Ekşi maya ekmeği her yerde bulamazsın instarnt maya ile yapıyorlar genelde yavrum şu bizim meşhur Alaşehir ekmekleri de birl çoğunda var

Hakiki ekşi maya ekmeği bulmak kolay değil bu zamanda içi dolu dolu ağır oluyor şöyle bir dilimi beni bile kesiyor düşün yani

Ben yapacak irşat niye bulamıyorum
bende yapmadım eşim 10 tane poğaça aldı geldi
Kavurma gibi, ama Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye. kavurmayı ekşimaya ekmekli soğanlı istiyor bilginize
Kavurmanin altını kapatiorsun ya iki dilim ekşi maya ekmeğini kavurmanin ustune kapatacak sin bastirip hem yağı çekecek hem buharla yumusayacak

Kapağı da kapat üzerine sofraya gelene kadar yimisacik oluyor aynı ekmeği batira yiyeceksin ..siz ne anlarsınız ekmekten

kendi ekmeğimi kendim yapıyorum de tam olsun

Ooo alaydın kavurmayı sen yapaydın o zaman

bu çok tosun.
benim sevdiğim trabzon ekmeğidir işte o kdr
Trabzon ekmeği burda kiler sadece kocaman bakkal ekmeğinden farkı yok aslı nasıl biiyorim ama burda Vakfıkebir diye sayılanların üzerinde sadece örgü var başka fark yok

Trabzon ekmeği burda kiler sadece kocaman bakkal ekmeğinden farkı yok aslı nasıl biiyorim ama burda Vakfıkebir diye sayılanların üzerinde sadece örgü var başka fark yok

dışı sert içi yumusak güzel anlatılmaz yenirssssss

dışı sert içi yumusak güzel anlatılmaz yenirssssss
Ben oğlum için alıyorum onu anneme gidiyorken sırf pamuk gibi icvar kabuklarını biz yiyoruz içini oğlum o yönden iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…