- 24 Haziran 2015
- 39.885
- 154.568
- 598
Allah seni ağlarken güldürdün beni.ALLAh da seni güldürsünAtmosferi görüp 2miz birden bayilmayalim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah seni ağlarken güldürdün beni.ALLAh da seni güldürsünAtmosferi görüp 2miz birden bayilmayalim
Sakin ol canımDaha 10 dan aşağı inmemiş fark
Nayir nolamamSakin ol canım
Ne oldu ki kuzum neden ağladınAllah seni ağlarken güldürdün beni.ALLAh da seni güldürsün
Anam düştü aklima ondanNe oldu ki kuzum neden ağladın
Ömür boyu acısı hep içimizde olacak , geçmiyorAnam düştü aklima ondan
Çok teşekkürlerAy ben çökertme ve Ali nazik dedim
İçim gitti gece gece
Çok teşekkürler
Hepiniz için yedim ben güzeldi içiniz rahat olsun.Ellerinize sağlık valla ekrana bakarken böyle oldum yemesi nasıldır kim bilir
öyle kuzumÖmür boyu acısı hep içimizde olacak , geçmiyor
Rica ederim ellerine sağlık Konyanın en sevilen yemeğidir başka illerde de biliniyormuş demek ki
Evet canım bizim burada düğünlerde yapılır küçük tepsilerde herkese sıcak sıcak verilir müthiş :))Rica ederim ellerine sağlık Konyanın en sevilen yemeğidir başka illerde de biliniyormuş demek ki
Bizde de düğün yemeği ayrıdır senin dediğin gibi küçük tepsilerde düğünden önceki gün verilir kınaya gitmeden yerdik :)Evet canım bizim burada düğünlerde yapılır küçük tepsilerde herkese sıcak sıcak verilir müthiş :))
Her yerin adeti farkli ama hala eski adetlerimizi tabisi bana uyanları yapıyorum hosuma da gidiyorBizde de düğün yemeği ayrıdır senin dediğin gibi küçük tepsilerde düğünden önceki gün verilir kınaya gitmeden yerdik :)