İşte sana değil başkalarına vurduBence senin tarif kadar iddialı çok tarif var öyle olunca herkes en sevdiğine veriyor.Hani bildirim gidince görüşecektik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İşte sana değil başkalarına vurduBence senin tarif kadar iddialı çok tarif var öyle olunca herkes en sevdiğine veriyor.Hani bildirim gidince görüşecektik
Yarına yapiyorum oğlumun ilk arkadaşının doğumgünü 1 dilim yerim heraldeDaha belli olmaz bir bildirim giderse değişebilir :)))
Pasta mı bu saatte sen mi yiyeceksin :)
Oooo süper ellerine sağlıkYarına yapiyorum oğlumun ilk arkadaşının doğumgünü 1 dilim yerim heralde
Dogum günü kutlu olsun diyelim o zaman :))Yarına yapiyorum oğlumun ilk arkadaşının doğumgünü 1 dilim yerim heralde
69 oldum oyum la aynı bu bir işaretHayırlısı belli olmaz:)
Kolay gelsin 75 olmaya mı karar verdin
Saol canım çok kalabalık olursa kendi hakkimdan vazgecerim senin içinDogum günü kutlu olsun diyelim o zaman :))
1 dilimse birsey olmaz :))))
Oyun 79 bu arada69 oldum oyum la aynı bu bir işaret
Ellerine sağlık canım bugün bende yaptım ohhh canım çekmediIkramimdir etli yarismasina bare bundan kazanalimEki Görüntüle 2539592
O zaman tadına bak o kadar yaptınSaol canım çok kalabalık olursa kendi hakkimdan vazgecerim senin için
Saol abla foto atarım yarınOooo süper ellerine sağlık
O zaman oy arttıkça kiloda artacak69 oldum oyum la aynı bu bir işaret
Tamam bekliyorum:)Saol abla foto atarım yarın
Eline sağlık canım ♥Ikramimdir etli yarismasina bare bundan kazanalimEki Görüntüle 2539592
Ay evet sonradan farkettim o kadar umutsuz ve ilgisizimOyun 79 bu arada
Istemem oyları onların olsun ozaman ☺O zaman oy arttıkça kiloda artacak
Benim 55 olsa iyiIstemem oyları onların olsun ozaman ☺
Bende 55 isterim ☺Benim 55 olsa iyi
Ne yazık ki geçtiBende 55 isterim ☺
Ne diyim valla cok haklısınİşte sana değil başkalarına vurduBence senin tarif kadar iddialı çok tarif var öyle olunca herkes en sevdiğine veriyor.