- 24 Haziran 2015
- 39.885
- 154.568
- 598
Onu yazan bendim ama olsun cantanem kazansın sorun yokinşallah yeni katigoride sen kazanirsin
-cantanem-
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onu yazan bendim ama olsun cantanem kazansın sorun yokinşallah yeni katigoride sen kazanirsin
-cantanem-
biliyorum canim ya ben kariştryom hep bu etiket işi benlik diyil.Onu yazan bendim ama olsun cantanem kazansın sorun yok
İnşaallah canım. Taşınma işi çıktı, belki katılamayabilirim. Bu evde son yarışmamdıinşallah yeni katigoride sen kazanirsin
-cantanem-
canımmm canııımmmsac kavurmayla iskendere gitti. veremediklerim icin cok uzgunum
uf oldular bizimkilerYa benim mangalıma?
ya senin ağzın bal Yesin kaymak yesin valla bunu demen bana yarışmayı kazanmış gibi hissettirdiZebracım orman orman olalı bu kadar güzel bir sac kavurmasina şahit olmamıştır. Yazik olur mu hiç
evet kesinlikle :) neyse nasip insallah bidahakine :)siz afiyetle yidiniz bizimde gözlerimizi şenlendirdiniz. bence muhtesem niye yazik olsun. tercih meselesi diyelim :)
Yaaa cok teşekkür ederim İnan’ senin bana oy vereceğini hissetmiştim cok teşekkür ederim oy veren ellerin dert görmesinYoulost16 kavurmana kavrulduğumu söylemiştimPişman değilim
@ervanazlim Mangalla tandır arasında gittim gittim geldim, sende karar kıldım. Ocağın fotosunu atman benim için cici bir detay❣
Bence bu yarışmaya katılan herkes kazandı. Hepsi muhteşemdi. Tekrar elinize emeğinize sağlık kızlar. Seviliyorsunuz
Türkiye'de yakınınız var mı:)inşallah yeni katigoride sen kazanirsin
-cantanem-
Hayırlı aksamlar ☺Hayırlı akşamlar:)
Hayırlı akşamlar ablaHayırlı akşamlar:)
Heyecan var mıHayırlı aksamlar ☺
Beni sormadın ama Bn cevap vereyim Bnde yokHeyecan var mı
Nasılsın canımHayırlı akşamlar abla
Vardı fark 10 u geçince geçti pasta yapiyomHeyecan var mı
Iyiyim abla sen nasılsın ♥Nasılsın canım
Hayırlısı olsun canım:)Beni sormadın ama Bn cevap vereyim Bnde yok
Daha belli olmaz bir bildirim giderse değişebilir :)))Vardı fark 10 u geçince geçti pasta yapiyom
Hayırlısı belli olmaz:)Vardı fark 10 u geçince geçti pasta yapiyom
Hani bildirim gidince görüşecektikHayırlısı olsun canım:)
Ben çok şaşırmadım hep böyle oluyor:)Sağ gösterip sol vuruyorlar
İyiyim canım sağol yeni oturdumIyiyim abla sen nasılsın ♥