- 11 Mart 2018
- 12.387
- 50.812
- 598
Bir tek benim başımda var sanıyordum
Allah başımızdan eksik etmesin onları
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir tek benim başımda var sanıyordum
Aynen ama bazen sorun çıkmasına sebep oluyor paylaştığı durumlarAllah başımızdan eksik etmesin onları
Nereyeedur bakimRozet yanındaki megofona bas :))
N olmuş yaa ben goremedimOlmuş olmuş
N olmuş yaa ben goremedim
Kazen bildirim istiyoruz
İyi misin bende şimdi sana yazacaktım ya tedbirli ol devamı gelebilir diyorlarHanımlar deprem oldu ilk kez böyle denk geldim baya sallandı ev çok korktum
Profil msj lari hakkında hizasında rozetler var ordanNereyeedur bakim
Bende sallandı gibi oldum dedim galiba öyle sandım hissetmiş olabilir miyim yüksek miydiSilivri çevresi hissetti mi acaba artçı filan olur mu diye korkuyorum ev yaylandı resmen
gurtmingotam ben ayaktaydim gözleme yapiyordum ama hissetmedim ama ablam iş yerinde hissetmiş arkadaşlarım hepsi
Ay allah korusun 99 depreminde küçüktüm hatırlamıyorum ilk kez bu kadar sallandığına şahit oldum bizim bina yeni ama bildiğin yaylandı bende börek yapıyordum her şey sallandı çocuğu kaptım hemen oturdum yere 20 saniye filan sürdü ama sanki hiç bitmeyecek gibi geldi korkudanİyi misin bende şimdi sana yazacaktım ya tedbirli ol devamı gelebilir diyorlar
Çok geçmiş olsun canımAy allah korusun 99 depreminde küçüktüm hatırlamıyorum ilk kez bu kadar sallandığına şahit oldum bizim bina yeni ama bildiğin yaylandı bende börek yapıyordum her şey sallandı çocuğu kaptım hemen oturdum yere 20 saniye filan sürdü ama sanki hiç bitmeyecek gibi geldi korkudan
Silivri merkez üssüymüş haberlerde dedi şimdi 4.6 ama ilk kez yaşadığım için çok fazla hissettim ne bileyim Tuna bile korktu hissetmiş yanıma koştu geldi kuzumBende sallandı gibi oldum dedim galiba öyle sandım hissetmiş olabilir miyim yüksek miydi
Çok geçmiş olsun
Sağol canım Allah tekrarını yaşatmasınÇok geçmiş olsun canım