En başarılı bulduğunuz "Kırmızı Et Yemeği " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    754
  • Anket Kapalı .
Geçmiş olsun kuzum .ablam aradı bende panik atak varya bende caktirmiyor en son sordu yer ayagimdan kaydı sanki dedi.komuslar üstten nsj atmış hissettin mi diye.Okulu aradım hemen hissetmemisler Allah tan kızı okula yollamasam mi bugün napsam

Yollama canım bizim evin karşısında da iki tane okul var hepsini eve gönderdiler az önce herkes dışarda

Silivri merkez üssüymüş haberlerde dedi şimdi 4.6 ama ilk kez yaşadığım için çok fazla hissettim ne bileyim Tuna bile korktu hissetmiş yanıma koştu geldi kuzum
O kadarını hisstmem herhalde çok geçmiş olsun canım ya

Yollama canım bizim evin karşısında da iki tane okul var hepsini eve gönderdiler az önce herkes dışarda
Ben lisedeyken İzmir de 3 şiddetinde deprem oldu o zaman bile bizi okula göndermişler di Manisa da elbette gönderirler eve Allah korusun

Ben lisedeyken İzmir de 3 şiddetinde deprem oldu o zaman bile bizi okula göndermişler di Manisa da elbette gönderirler eve Allah korusun
Bir sürü çocuk var okulda Allah korusun tekrar olsa panikten ne yapacağını şaşırıyorlar

Bazen bina dan da kaynaklanıyor üst katlar altlardan daha çok hissediyor :/
Olabilir canım herşey anlık cidden böyle olaylar bi silkelenmeyi herşeyin anlık olduğunu 1 saniye sonrasına garantimiz olmadığını düşünmüyor tabi ki bol bol şükür etmeyi

Ondan çok hissettim galiba denize yakınız da
Evet. Ben urfada geçen sene Adıyaman da olan depremi hissetmiştim. İranda olan depremi bile hissettik, düşün. Allah korusun. Yer yerinden oynuyor

Evet. Ben urfada geçen sene Adıyaman da olan depremi hissetmiştim. İranda olan depremi bile hissettik, düşün. Allah korusun. Yer yerinden oynuyor
Ah canım dışarı çıksak doğru düzgün toplanma alanımız dahi Yok ne yapacak bunca insan masa bizi ne kadar korur ki her yer bina taş beton

Ah canım dışarı çıksak doğru düzgün toplanma alanımız dahi Yok ne yapacak bunca insan masa bizi ne kadar korur ki her yer bina taş beton
Malesef öyle. Denizleri bile doldurdular. İstanbul da, nefes alacak yer bırakmadılar.

Ben üç cocukla nasıl şey yaparım Allahım korusun ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…