En başarılı bulduğunuz "Kırmızı Et Yemeği " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    754
  • Anket Kapalı .
Sonra bir daha göndersin:)Böyle hiç zevkli olmuyor:)
Aynen ,interneti sınırlı olanları da düşünsün Kazen,katılanlar kaç oyum olmuş diye sık sık girer,aynı olunca morelleri bozulur

Aynen ,interneti sınırlı olanları da düşünsün Kazen,katılanlar kaç oyum olmuş diye sık sık girer,aynı olunca morelleri bozulur
Aynen sık sık bakılıyor.Sonuncu bile olsak acaba kaç kişi verdi ,kim vermiş diye bakıyoruz:)

Nevoş Kazen beni görmezden geliyor diyordum ,seni de mi görmezden geliyor,bir cevap yazmıyor sorulara?
Yok beni görmezden gelmez:)
Ama her dediğimi yapacak hali yok

Olabilir:)Başka işleri vardır bizimle mi uğraşacak
Dur camı açayım ,sigara dumanı dokunuyor bana
Nevoş et bitince cıslı kategoriye geçersiniz değil mi?

Aslında yapmayı cok istedim bu hafta yogundum ilk basta annem etimi dogramasaydı coktan yapmıs olacaktım ama artık ne yapalım kısmet olmadı :))

Aslında yapmayı cok istedim bu hafta yogundum ilk basta annem etimi dogramasaydı coktan yapmıs olacaktım ama artık ne yapalım kısmet olmadı :))
Hayırlısı olsun canımİsteyen olmadı olsa sorardım:)

Nasip canım.İnşallah başka kategoride görürüz seni
Bu arada et sote zaten doğranmış etle yapılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…