- 8 Nisan 2017
- 56.971
- 300.405
- 698
Anladım canım ama oylama öncesi değişim hakkı oluyor diye biliyorum :/Kuzum esimin yaninda giremiyom aksilik köydeyiz bakamiyom rahat ciceklerimle koyaydi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım canım ama oylama öncesi değişim hakkı oluyor diye biliyorum :/Kuzum esimin yaninda giremiyom aksilik köydeyiz bakamiyom rahat ciceklerimle koyaydi.
buralardayım kuzum nasılsın iyimisinKukrim kuzum,nerelerdesin
Dün şahane yağmur vardı,⁹ oldukça serin evet,artık camları kapatıyorum havalandirinca.İnsallaj canım ya Cok sağol ..buraalr çok soğudu orası da soğuk mu
Dün çocuk odası cami açık kalmış çocuklar o soğukta öylece uyumuş sabah ayazında kapattım ama gece boyu usumuslerDün şahane yağmur vardı,⁹ oldukça serin evet,artık camları kapatıyorum havalandirinca.
Seni gördüm, daha iyi oldum tatlım Fena değil,sen nasılsın?buralardayım kuzum nasılsın iyimisin
AlfabetikOylama seysi neye göre sıralandı
Himm anladım hiç dikkat etmedim iyi mi direk sordum ne kadar tembelimAlfabetik
İnşallah hasta falan olmazlar kuzumya havalar geceleri baya soğuduDün çocuk odası cami açık kalmış çocuklar o soğukta öylece uyumuş sabah ayazında kapattım ama gece boyu usumusler
Ben titriyordum dün,tam benim havalarım ama. Bu yaz hep hastalıkla geçti Hiç bir şey anlamadım.Dün çocuk odası cami açık kalmış çocuklar o soğukta öylece uyumuş sabah ayazında kapattım ama gece boyu usumusler
Allah daha iyi etsin inşallah kuzum bende iyiyim çok şükürSeni gördüm, daha iyi oldum tatlım Fena değil,sen nasılsın?
Yorulmussundur normalHimm anladım hiç dikkat etmedim iyi mi direk sordum ne kadar tembelim
Amin kuzum, cümlemiziAllah daha iyi etsin inşallah kuzum bende iyiyim çok şükür
Yorulmussundur normal
İnşallah canım ya ://İnşallah hasta falan olmazlar kuzumya havalar geceleri baya soğudu
İyi gecelerBen kaçtım herif çağırıyor iyi geceler
İyi geceler KuzumBen kaçtım herif çağırıyor iyi geceler