- 10 Ekim 2015
- 28.222
- 82.839
- 598
Kurra çek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kurra çek
Rica ederim canım benim Harika yapmışsınOyun için teşekkür ederim
İnşaallah canım benimRica ederim çiçeğimm bayıldım hünkar beğendine,pek te severim.inşallah bileğin ellerinden yemek te nasip olur
Teşekkür ederiz
Sagolasin. Hakkını helal et. Hamilesin birdeRica ederim canım benim Harika yapmışsın
Teşekkür ederim canım benimHayırlı olsun oyumu kullandım
Al benden de o kadarKimseden vazgeçemiyorum ya ben kaldım böyle ortada
Teşekkür ederim canım benim
Helal olsun canım benim ne demek,o yönden endişe etme inan bulantıdan et kokusu yemek kokusu hiç bişey göresim yok ta bakma pirzolayı bile nasıl yaptım Allah bilirSagolasin. Hakkını helal et. Hamilesin birde
Oda zor Allah kolaylık versin. :) Ben hiç aşermedim. Mide bulantısı tiksinme falan. O duyguları bilmiyorum senin de 3 aylık olunca azalır inşallahHelal olsun canım benim ne demek,o yönden endişe etme inan bulantıdan et kokusu yemek kokusu hiç bişey göresim yok ta bakma pirzolayı bile nasıl yaptım Allah bilir
Rica ederim canımRica ederim
Bende teşekkür ederim canımcım
Teşekkür ederim canım oyun içinOylarım etli krep ve mangala gitti
Kolay gelsin canım. Ne turşusu kuruyorsunOylama başlamış ben tursu kuruyorum
İnşallah canım sağolasın,aslında kızımda bu kadar çok bulantım olmamıştı,sadece sabahları azıcık olurdu bişey yiyince geçerdi,ama bu bütün gün sürüyor.çok fena sabah uyanıyorum dehşet bulantı öğlen akşam aralıksız yani.naneli şeker iyi geliyo.her hamilelik kendine özgü derlerdi öyleymiş gerçektenOda zor Allah kolaylık versin. :) Ben hiç aşermedim. Mide bulantısı tiksinme falan. O duyguları bilmiyorum senin de 3 aylık olunca azalır inşallah
jalapone kurdumKolay gelsin canım. Ne turşusu kuruyorsun