• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz "Kırmızı Et Yemeği " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    754
  • Anket Kapalı .
Sagolasin. Hakkını helal et. Hamilesin birde 😕
Helal olsun canım benim ne demek,o yönden endişe etme inan bulantıdan et kokusu yemek kokusu hiç bişey göresim yok ta bakma 😁 pirzolayı bile nasıl yaptım Allah bilir 🤣🤣

Helal olsun canım benim ne demek,o yönden endişe etme inan bulantıdan et kokusu yemek kokusu hiç bişey göresim yok ta bakma 😁 pirzolayı bile nasıl yaptım Allah bilir 🤣🤣
Oda zor Allah kolaylık versin. :) Ben hiç aşermedim. Mide bulantısı tiksinme falan. O duyguları bilmiyorum 😂 senin de 3 aylık olunca azalır inşallah

Oda zor Allah kolaylık versin. :) Ben hiç aşermedim. Mide bulantısı tiksinme falan. O duyguları bilmiyorum 😂 senin de 3 aylık olunca azalır inşallah
İnşallah canım sağolasın,aslında kızımda bu kadar çok bulantım olmamıştı,sadece sabahları azıcık olurdu bişey yiyince geçerdi,ama bu bütün gün sürüyor.çok fena sabah uyanıyorum dehşet bulantı öğlen akşam aralıksız yani.naneli şeker iyi geliyo.her hamilelik kendine özgü derlerdi öyleymiş gerçekten

Back