Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah im hepsi ne kadar da guzel gorunuyorrr gece gece kim dedi bana oy kullan diye ah ahh aciktim
Hepinizin eline emegine saglik hepsi birer harika hakeden kazansin
Çökertme ile Etlik greve gitti oyum ikisini çok beğendim aslında Hepsi çok güzel Ellerinize sağlık başarılar kızlar
Rica ederim gorsel olarak hepsi cok guzel 2 tanesini secmem gerektgi icin en hosuma giden ye suan temek istegm geleni sectim ... hayirlisiTeşekkürler oyunuz için
Rica ederim gorsel olarak hepsi cok guzel 2 tanesini secmem gerektgi icin en hosuma giden ye suan temek istegm geleni sectim ... hayirlisi
Hay bu klavyeyiii.... hatali yazim yapmisim anlayiverinHayırlısı
Hay bu klavyeyiii.... hatali yazim yapmisim anlayiverin
teşekkürler minik teyzeOylarim @Kutsal_zebra ve alimiyon a gitti iki sevdiğim yemek başarılar herkese bu arada inşallah hakeden kazansin
Vallahi çıldıriciiimm gece gece yaa hepsi birbirinden güzel karnım acıktı zalım gadınlar
Zalımın gızı illa o tarifi yaptıracaksın benaaTeşekkürler
Zalımın gızı illa o tarifi yaptıracaksın benaa
Çok kötü değil çok şüküŕ,toparlanıyorum canımJenna16 Kuzum sağlığın nasıl toparlandınmı
Daha iyi ol inşallah kuzum yarışmalarda görelim artıkÇok kötü değil çok şüküŕ,toparlanıyorum canım
Insallah kuzum,ben de özledimDaha iyi ol inşallah kuzum yarışmalarda görelim artık
Insallah kuzum,ben de özledim
Teşekkür ederim canımOylama başlamis :) oylarimi verdim bu sefeede cok guzel yemekler yapilmis cogunu cok begendim hak eden kazansin insallah:)
Ondanda yaparsın pazara, gelinceEşim bugun diyor lahana da kursana daha lahana yok pazarda dedim