Kolay gelsin:)Ben kaçayım odevler bitmedi bir kahvecik içelim eşimle öpüyorum gelirim birazdan :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kolay gelsin:)Ben kaçayım odevler bitmedi bir kahvecik içelim eşimle öpüyorum gelirim birazdan :))
O kadar benim için kebabı yapıyorsun pisiriyorsun eline mi yapışacak demi ama başka türlü gecemem ben bizim kızlarıAyıp etmiş
Kız yazmayı ben de seviyorum da başkasına okuyup yazdırmayı sevmiyorum benim hızımda gidilmedigi zaman sinirlerim bozuluyordedim ya fırıncı şarjı bitmiş cekememis yaotigi yemeği
dün oturdum bir sayfa farklı şekillerde ailece adımızı soyadimizi yazıp süsledim bayılıyorum yazmaya ...oğlumda diyor anne onu uazacagina benim ödevi yazsana
Kavga etmiş olamaz :)Uslandı artık:)
Konu bugün taşındı ama:)
Nirvanaya çıkmamız lazımO kadar benim için kebabı yapıyorsun pisiriyorsun eline mi yapışacak demi ama başka türlü gecemem ben bizim kızları
Gelince öğrenirizAa hayatta inanmam. O naif kız kavga edecek hımm yeni taşındıysa bilemem. Gelince öğreneceğiz artık☺
Antep'e nazar değdirdik.Elektrik kesildi
Aynen öyle olduAntep'e nazar değdirdik.
O kusur kalsın, mükemmel olmuş. Ellerine sağlıkBen bunu da ekleyecektim eşim var diye fotoları bile eksik eklemisim bunu da unuttum tabi