• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz "Kırmızı Et Yemeği " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    754
  • Anket Kapalı .
Urfa da kahvaltı olarak tüketildiği doğru mu kış aylarında peki :))
Evet, öyle meşhur ama daha tatmak nasip olmadı. Burda sabahları ciğer meşhur. Evlerde ise odun fırınına giden közlenmiş patlıcan ve isot biberi, yanına tırnak pide. 😀

Kahvaltıda onu yiyorlar. :) pogaca börek kültürü yok

Evet, öyle meşhur ama daha tatmak nasip olmadı. Burda sabahları ciğer meşhur. Evlerde ise odun fırınına giden közlenmiş patlıcan ve isot biberi, yanına tırnak pide. 😀

Kahvaltıda onu yiyorlar. :) pogaca börek kültürü yok
Tam bizlik acaba evlatlık mi alındık eşimle ben urfadan 😂

Çok ağır şeyler yiyoruz iki gün üst üste yumurta peynir zeytin yese esim ne var böyle kahvaltı hazırlamaya diyor bu mu kahvaltı :D

Tam bizlik acaba evlatlık mi alındık eşimle ben urfadan 😂

Çok ağır şeyler yiyoruz iki gün üst üste yumurta peynir zeytin yese esim ne var böyle kahvaltı hazırlamaya diyor bu mu kahvaltı :KK70:
aynen yaa, çok lezzetli mutfakları var :) biz bile alıştık, gidince en çok özleyeceğimiz şey fırın kültürü olacak 😂
C A N O C A N OC A N O hesabı doğrulanmış üye. pide firincidan hakikaten yaparken foto çekmemiş :KK70:
Tembihledin mi cidden fırıncıları 😂

aynen yaa, çok lezzetli mutfakları var :) biz bile alıştık, gidince en çok özleyeceğimiz şey fırın kültürü olacak 😂

Tembihledin mi cidden fırıncıları 😂
Yok yok tembihlemedim ama bayan çalışan vardı aklıma gelmedi değil :D ..

Biraz muhabbetim olsaydı isterdim ama :D

Oğlanlar ik tane almıştım pideden tutturdular hep bundan al diye yakın zamanda yine siparis etmem lazım :))

Yok yok tembihlemedim ama bayan çalışan vardı aklıma gelmedi değil :KK70: ..

Biraz muhabbetim olsaydı isterdim ama :KK70:

Oğlanlar ik tane almıştım pideden tutturdular hep bundan al diye yakın zamanda yine siparis etmem lazım :))
Siparişle mi geliyor, nasıl oluyor :KK45:

Siparişle mi geliyor, nasıl oluyor :KK45:
Ben gidip sipariş verdim fırına sipariş üzerine yapıyorlar mis geçen perşembe günü sipariş verdim cuma gittik almaya unutmuşla :))

baktim Ramazan pidesi var ..bu damı sipariş dedim onu sürekli çıkarıyoruz bazen isteyen oluyor dedi

Bizim buralarda fırında ev ekmeği ve tekli ekmekler dışında çıkmıyor çeşit

Manisa'da tandır lavaş fırınları var onlar harika :super:

Ben gidip sipariş verdim fırına sipariş üzerine yapıyorlar mis geçen perşembe günü sipariş verdim cuma gittik almaya unutmuşla :))

baktim Ramazan pidesi var ..bu damı sipariş dedim onu sürekli çıkarıyoruz bazen isteyen oluyor dedi

Bizim buralarda fırında ev ekmeği ve tekli ekmekler dışında çıkmıyor çeşit

Manisa'da tandır lavaş fırınları var onlar harika :super:
Her yörenin ekmegi kendine has oluyor.
Tadı da öyle tabiki :)

Iyiyim kankacım cook yogunum bu aralar hem takım hem calısıyorum bazen bakıyorum size ama yazamadan gidiyorum bende sizleri cook özledim 😍
İse mi girdin kankacim😊

Yok kankacim daha nasip olmadı bu ara bizimkilerin işi cook olunca dükkana daha cok gider oldum
Anladım canım inşallah kendi işin de olur hayirlisi ile😘
Kolay gelsin kankacim❤️

K.k nin balları nasılsınız:36::3: ben iki gündür çok yorgunum kızlar ayıptır söylemesi regl oldum. Üstüne köyde yufka yaptık hem aç hem pişir bi sıcak bi soğuk üşüttüm galiba kavurgalarım ağrıyor🤦🏼‍♀️ Şükür oğlan iyi oda tüm gün dışarda idi. 300 tane aşağı yukarı yufka çıktı biraz da gözleme 🥞

K.k nin balları nasılsınız:KK36::KK3: ben iki gündür çok yorgunum kızlar ayıptır söylemesi regl oldum. Üstüne köyde yufka yaptık hem aç hem pişir bi sıcak bi soğuk üşüttüm galiba kavurgalarım ağrıyor🤦🏼‍♀️ Şükür oğlan iyi oda tüm gün dışarda idi. 300 tane aşağı yukarı yufka çıktı biraz da gözleme 🥞
Ellerine sağlık canım. Bereketli olsun ekmeğiniz afiyetle yiyin inşallah. :KK200:

Back