- 24 Haziran 2015
- 39.909
- 154.646
- 598
Bugün çok bogaldim aldı beni darluk nevosumGeçmiş olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün çok bogaldim aldı beni darluk nevosumGeçmiş olsun
TabisiAferin sözünü tutmuşsun
Ben daha yeni oturdum artık düşün:)Bugün çok bogaldim aldı beni darluk nevosum
Hergün bildirim istiyorumTabisi
Bende yapıyorum ama asma yaprağını eti ızgara yapacağım, lise arkadaşım gelecek de mahcup olmamaya çalışıyorumOglur canım altina kemik koy öyle pişir benim arkadaş hep öyle yapiyor
Lezeetli oluyor .
Tamam canımHergün bildirim istiyorum
Ne olur acabaBende bir ara çok içiyordum
Tümden kestim...
Artık mide bulantısı vermeye başladı...
Sonraki kategori ne olacak dersin
Oğlumun öğretmeni ödev vermiş biraz onunla uğraştım:)Yaşam öyküsü:)Tamam canım
Sen neler yaptın bugün ☺
Ben bilmem hiçte anlamam siz söyleyinBilmem
Senin tahminin nedir
Maşallah maşallah benim anlatmaya halim kalmadı sen anlat ben dinleyeyimOğlumun öğretmeni ödev vermiş biraz onunla uğraştım:)Yaşam öyküsü:)
Fotoğrafçıya falan gittim:)
Yarın veli toplantısı var onunla ilgili biraz veliler,öğretmenimiz uğraştım:)
Telfon konuşma trafiği:)
Bugün tüm Türkiye okuma etkinliği varmış ona katılmak için resimler çekildi onları paylaştım:)
Bunlar bir kısmı:)
Ben bilmem hiçte anlamam siz söyleyin
Aman yoruldum ya :)Birde benim oğlan titiz meğer ödev yarına değilmişMaşallah maşallah benim anlatmaya halim kalmadı sen anlat ben dinleyeyim
Uf bizimde yazı var yazılacak Türkçe de kuş çocuk mu ne varya geldi mi sizinkiler o parçayaAman yoruldum ya :)Birde benim oğlan titiz meğer ödev yarına değilmiş
Biz birazda bulgur katarız, daha güzel olurHanımlar yarın kara lahana saracağım sadece pirinçle yapsam olur mu etli yapmasam çünkü fırında kaburga da yapacağım
Onu geçtiler canım:)Uf bizimde yazı var yazılacak Türkçe de kuş çocuk mu ne varya geldi mi sizinkiler o parçaya
He 19 da onunla ilgili sorular vardı geçtik orayi bu kustan sonra onu yazdirirOnu geçtiler canım:)
Bizimde çocuk hakları genelgesi yazılacakmış tam 4 sayfa A4 çıkardım yazacak yarısını yazdı
Yok bu insan hakları dersiymişHe 19 da onunla ilgili sorular vardı geçtik orayi bu kustan sonra onu yazdirir