- 10 Ekim 2015
- 28.222
- 82.839
- 598
Bende diş eti için gittim yüzüm gözüm şiş oturuyorumOrtim nasılsın bütün gün okulda idim yeni geldim öğretmene yardım ettim belim koptu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende diş eti için gittim yüzüm gözüm şiş oturuyorumOrtim nasılsın bütün gün okulda idim yeni geldim öğretmene yardım ettim belim koptu
He gittin mi ne dedi iyi yapmışsın canım.Bende diş eti için gittim yüzüm gözüm şiş oturuyorum
Tamam, senden olsun hiç farketmez. Yeter ki benim olsunOndan ne istiyon benden işte, meşhur iskendere 10 dk uzakliktayim
Gittim dış etlerim iltihaplanmış temizledi ilaç sıktı, 24 üne çağırdı kontroleHe gittin mi ne dedi iyi yapmışsın canım.
Geçmiş olsun kuzumGittim dış etlerim iltihaplanmış temizledi ilaç sıktı, 24 üne çağırdı kontrole
amin canım çok teşekkür ederimCanimdikkati ol gecenlerde duymusdum evet hamile odugun simdi aklama geldi sag salim alsin kucagina
dinlendim canım baya,geçmezse bugün doktora gidecektim geçti şükürİstersen biraz uzan dinlen
sağol canımGeçmis olsun canim.
ay korktum valla kuzum ama neyse ki geçti çok dalgın oluyorum bazen çok çok sağol canımın içiKorkma kuzum birşey olmamıştır Allah'ın izniyle birden uzandın diye normaldir o kadar
sağolasın canom geçti şükürler olsunAyaklarının altına yuksek bişey koy, yastık olur. Uzan dinlen, bişey olmaz inşallah
amin canım çok teşekkür ederim
dinlendim canım baya,geçmezse bugün doktora gidecektim geçti şükür
sağol canım
ay korktum valla kuzum ama neyse ki geçti çok dalgın oluyorum bazen çok çok sağol canımın içi
sağolasın canom geçti şükürler olsun
İyi akşamlar canım yanaokulu grubu ile uğraşıyorum bugün soru üstüne soru soruyorlarİyi akşamlar kızlar
Nerdesiniz yahu
İyi akşamlar canım yanaokulu grubu ile uğraşıyorum bugün soru üstüne soru soruyorlar
Öğretmen istedi beniGörev mi aldın okulda?
Öğretmen istedi beni
İçtim eve gelince Nescafe bugün tüm gün okulda idim aslında bir tane daha içerim de Nevreste sınır getirdiYorgunluk kahvesi yap bir tane
İçtim eve gelince Nescafe bugün tüm gün okulda idim aslında bir tane daha içerim de Nevreste sınır getirdi
Türk kahvesi icebilirim ama
Bu aralar evet günde üçe çıktığı oluyorNescafe çok mu tüketiyorsun?
Bu aralar evet günde üçe çıktığı oluyor