Diyet ne alemde:)Çoook bile sürmüş benimki ☺
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Diyet ne alemde:)Çoook bile sürmüş benimki ☺
Cigerim seni daha bir sevdimBende içiciyim aslında ne bulursam içerim:)Bir tek meyve suyu ve kola içemem:)
Tamam pazartesi sabahı ile başlayalım şimdi içeyim yaptım o kadarTamam yarın başlıyoruz akşam rapor vereceksin:)
Aynen canım ben ayrancıyım:)Yemekte en az 3 bardak ayran içiyorum:)Cigerim seni daha bir sevdim
Ayran ve ev yapımı şerbette severim de sana kalbim küt küt atsın
Tamam şimdi iç:)Tamam pazartesi sabahı ile başlayalım şimdi içeyim yaptım o kadar
Eşim dahil olmasa umrumda olmaz da işte neyse amannn diyorumAman boşver niye mutsuz oluyorsun:)Sakinleş boşa sıkma canını:)
Erkekler bazen herkesin yerinin farklı olduğunu anlayamıyor.Umarım birgün anlar:)Eşim dahil olmasa umrumda olmaz da işte neyse amannn diyorum
Amaaan salla dertleri amann unut herşeyi nasıl olsa yeni bir gün doğacak bak gör senEşim dahil olmasa umrumda olmaz da işte neyse amannn diyorum
Umarım geç olmadan anlar ne diyimErkekler bazen herkesin yerinin farklı olduğunu anlayamıyor.Umarım birgün anlar:)
Bizimde eve hazır içecek girmez.Aynen canım ben ayrancıyım:)Yemekte en az 3 bardak ayran içiyorum:)
Şerbette severim ama doğal şeyleri daha çok seviyorum:)
Anlamaz öküz ne anlar diyen teyze geldi aklıma izledin mi o videyoyuErkekler bazen herkesin yerinin farklı olduğunu anlayamıyor.Umarım birgün anlar:)
İnşaallah canım:)Umarım geç olmadan anlar ne diyim
Dün dinledim bunu bugün bişey değişmediAmaaan salla dertleri amann unut herşeyi nasıl olsa yeni bir gün doğacak bak gör sen
Dozunu arttır bir kaç defa daha dinleDün dinledim bunu bugün bişey değişmedi
Bizimde öyle canım hazır tüketmeyiz.Yoğurdu kendim yapıyorum zaten:)Bizimde eve hazır içecek girmez.
Erik, vişne kaynatırız hep az şekerli ama leziz olur. 3bardak ayran şişkinlik yapmıyor mu?
Dur deniyim ben bunu ☺Dozunu arttır bir kaç defa daha dinle
Eşim dahil olmasa umrumda olmaz da işte neyse amannn diyorum
Anlamaz öküz ne anlar diyen teyze geldi aklıma izledin mi o videyoyu
Bak valla kıskandığımdan değil ama bizde yoğurdu evde tutarızBizimde öyle canım hazır tüketmeyiz.Yoğurdu kendim yapıyorum zaten:)
Yok canım aksine rahatlatıyor beni:)Alışkanlık olabilir:)
Annem küçükken seni sütçüye vereceğim derdiSıkma canını ya. Double kahve yapcam ben sana
O ne yaa izlemedim ben. Link at bişi yap merak ettim
Bak valla kıskandığımdan değil ama bizde yoğurdu evde tutarız