Ben neden kilo alıyorum anladınız mıAbla bugun bi Gaziantep’te yasama isteği geldi ama 100 kg olurum oraya gelirsem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben neden kilo alıyorum anladınız mıAbla bugun bi Gaziantep’te yasama isteği geldi ama 100 kg olurum oraya gelirsem
Anladım abla valla o kuru dolmaya bittim bittiimmm offff dedim keşke ışınlansam orayaBen neden kilo alıyorum anladınız mı
Senin benim yarışmaya yaptığım dolmayı gördün mü:)Anladım abla valla o kuru dolmaya bittim bittiimmm offff dedim keşke ışınlansam oraya
Ay abla içim gidiyo ya ben bi kere yedim daha yiyemedim oyle güzel yapan biriylede hiç karşılaşmadımSenin benim yarışmaya yaptığım dolmayı gördün mü:)
Gel ben yapayım sana:)
Etli Kuru Biber-Patlıcan Dolması
Kendin yap canım :)Ay abla içim gidiyo ya ben bi kere yedim daha yiyemedim oyle güzel yapan biriylede hiç karşılaşmadım
Abla salçaları bile başka oluyo onların bide daha farklı kattıkları baharatlar varmış eğer bi gün hamile kalırsam arkadasım var onun annesinden isteyeceğim AhahhahaKendin yap canım :)
Ben gelsem nolur acabaBen neden kilo alıyorum anladınız mı
Fırsattan istifade ne istiyorsan şöyle yapsınlarAbla salçaları bile başka oluyo onların bide daha farklı kattıkları baharatlar varmış eğer bi gün hamile kalırsam arkadasım var onun annesinden isteyeceğim Ahahhaha
İyi o zamanAbla salçaları bile başka oluyo onların bide daha farklı kattıkları baharatlar varmış eğer bi gün hamile kalırsam arkadasım var onun annesinden isteyeceğim Ahahhaha
Kilo almazsın benceBen gelsem nolur acaba
Gobegim öyle demiyor bu aralarKilo almazsın bence
GeldimGeldi sevdiceğim Canfeb
Tostu azalt ☺Gobegim öyle demiyor bu aralar
Dört aylık kadar var
Hoşgeldin canım nerelerdesin noldu dur bende bir taneGeldim
Yoksa bebek mi var dediler geçen günTostu azalt ☺
Herkese benden bi cigaraHoşgeldin canım nerelerdesin noldu dur bende bir tane
Noldu kiiCoooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkķ
mutsuzum
HayırdırHerkese benden bi cigara