- 24 Haziran 2015
- 39.909
- 154.646
- 598
Onu görmedim yapar buBenim aşkım vitaminsiz kalmış
Sonradan mügenin ekibi evinde ziyaret etmiş bu çifti. Adama löp löp kaymaklı yufka yediriyordu. Düz duvara tırmandıracak adamı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onu görmedim yapar buBenim aşkım vitaminsiz kalmış
Sonradan mügenin ekibi evinde ziyaret etmiş bu çifti. Adama löp löp kaymaklı yufka yediriyordu. Düz duvara tırmandıracak adamı
Kuş sütü eksik dicem ama bu kadın onu da koymuştur sofraya. Sakallı aşkı vitaminsiz kalmasınOnu görmedim yapar bu
Aşk nedir bilmiyorumAşık kadın ne yapsın
Kendimde o tadı tutturabilir miyim acabaİyi o zaman
Ne aşklar var görüyorsunAşk nedir bilmiyorum
Tutar canım niye tutmasınKendimde o tadı tutturabilir miyim acaba
Çok kıskandımNe aşklar var görüyorsun
Abla orda sizin kurutma yaptığınız patlıcan arklı demiTutar canım niye tutmasın
Oyle değil de ben beceremem Onlar gibi yani ben oyle hiç yemedim böyle acı ama değil sadece Boğaz’ı yakıyo geciyo agızdada eksimsi bi tat offf offfffFırsattan istifade ne istiyorsan şöyle yapsınlar
Nasıl canım anlamadım:)Abla orda sizin kurutma yaptığınız patlıcan arklı demi
Sen patlıcan kurutması yapıyosun ya o patlıcanlar bizim patlıcanlarla aynı mı farklı olduğunu duymuştum daNasıl canım anlamadım:)
Bende çok küçükken bir ablanın annesi yapardı Siirtli idi.eksili ufak etli patlıcan dolması yapardı kim yaparsa yapsın o tadı mümkün değil yakalayamiyorumOyle değil de ben beceremem Onlar gibi yani ben oyle hiç yemedim böyle acı ama değil sadece Boğaz’ı yakıyo geciyo agızdada eksimsi bi tat offf offfff
Hehhhh işte benim yediğimde oyle bişeydi böyle tadı damağım da kaldı içli köfte gibi :)Bende çok küçükken bir ablanın annesi yapardı Siirtli idi.eksili ufak etli patlıcan dolması yapardı kim yaparsa yapsın o tadı mümkün değil yakalayamiyorum
Farklı canım biz dolmalık Antep patlıcanı ile yapıyoruz:)Sen patlıcan kurutması yapıyosun ya o patlıcanlar bizim patlıcanlarla aynı mı farklı olduğunu duymuştum da
Anlıyorum seni çünkü bende hep ayni tadı arıyorumHehhhh işte benim yediğimde oyle bişeydi böyle tadı damağım da kaldı içli köfte gibi :)
Hehhh işte burda ondan yok olsada yapsak KESK’e bizimkiler upuzun:/ kg ne kadar orda bunlarınFarklı canım biz dolmalık Antep patlıcanı ile yapıyoruz:)
Eki Görüntüle 2307902
Ay sonunda beni anlayan biri çıktı tek değilmişim şükürAnlıyorum seni çünkü bende hep ayni tadı arıyorum
Migrosta genelde oluyor:)Hehhh işte burda ondan yok olsada yapsak KESK’e bizimkiler upuzun:/ kg ne kadar orda bunların
İşte burada tam o dediğiniz dolmayı yapıyoruz:)Anlıyorum seni çünkü bende hep ayni tadı arıyorum
Uçağa binsem benden cekecegin olurdu kargo ile yollasan bozulur mu acabaİşte burada tam o dediğiniz dolmayı yapıyoruz:)