- 8 Haziran 2013
- 57.020
- 151.454
- 898
Olur canım. Sen tavuk suyuna limonlu bol karabiberli bir corba yap iç. Fayda edecektirSağol balım nane düşük yaptırmaz dimi☺ Birde kuru nane olur dimi şu cacığın üstüne döktüğümüz
Geçmiş olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olur canım. Sen tavuk suyuna limonlu bol karabiberli bir corba yap iç. Fayda edecektirSağol balım nane düşük yaptırmaz dimi☺ Birde kuru nane olur dimi şu cacığın üstüne döktüğümüz
Ooohhh çok iyi olur iyi hatırlattın valla.tavuk yok ama şöyle bol limonlu bi mercimek yapıp içeyim şimdiAnladım canim.Tavuk suyuna çorba yap şöyle limonlu karabiberi iç istersen
Aldım canımSen aldın mı tarif Canım
Bulamadın mi tarif
Aynen canım yap iyi gelir inşallah şifa olsunOoohhh çok iyi olur iyi hatırlattın valla.tavuk yok ama şöyle bol limonlu bi mercimek yapıp içeyim şimdi
Aldım canım
Sağolasın kuzum kukrimle aynı tarifleri yazdınız içinize mi doğdu mübarekOlur canım. Sen tavuk suyuna limonlu bol karabiberli bir corba yap iç. Fayda edecektir
Geçmiş olsun
Allah razı olsun gülom öptümAynen canım yap iyi gelir inşallah şifa olsun
Yaaa basla sende guzel filmlereNana ancak bitirim ikiliyi izlesin
Yoo benim hayalim başkaydı. Artık kim aldı göreceğizSen de mi istemistin kavurma
Böyle güzel duruyor pilav istememYanına pilav da yapsın söyleyin onaa
Böyle güzel duruyor pilav istememYanına pilav da yapsın söyleyin onaa
Sağolasin canım sana da bulalım yaHayırlısı canom
Yaa yeni demek hamilelikte vucut direnci zayif düstugünden grip olunuyo genelde bnde 9 ayi alerjim oldugumdan grip olarak gecirdim diyebilirim. Rabbim sifa versin c vitamini fln dicemde portakal mandalinada bulunmaz simdi.Usg ye göre 5,5 haftalık falan
Cideen cok guzel bir film tavsiye edermOnu izlemedim izleyeyim.
Korku filmi seversen evdeki düşman i tavsiye ederim mutlaka o da süper di.
Hoşgeldin canimBöyle güzel duruyor pilav istemem
O zaman izleme hakikaten korkunç çünküCideen cok guzel bir film tavsiye ederm
Korku filmo pek izleyemiyorm yaaa bazi geceler yalnz kaliorm uyuyamam
Yazıp gitmeseydin kapardın:)Sağlam tarif kalmadı
Senin tarifi bana göndersene
Izleyemem ki kiz valla altima edermO zaman izleme hakikaten korkunç çünkü