- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
Küçükken yaptir bence ben daha yaptirmadm pismanmEt demişken oğlani sünnet ettirmeye karar verdim 20 aylık 2 ye az kaldı vazmi geçsek korkarmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Küçükken yaptir bence ben daha yaptirmadm pismanmEt demişken oğlani sünnet ettirmeye karar verdim 20 aylık 2 ye az kaldı vazmi geçsek korkarmi
Canım zaten 2 den önce 6dan sonra yapılması gerekiyormuş:)Ya 4 ay içinde yapacaksınız yada bekleyeceksiniz .Et demişken oğlani sünnet ettirmeye karar verdim 20 aylık 2 ye az kaldı vazmi geçsek korkarmi
Ben yeni yaptırdım hiç sorun olmadı çabucak iyileşti :)Küçükken yaptir bence ben daha yaptirmadm pismanm
Hoşbulduk canım:)Hoşgeldin canim
Kac yasinda yaptirdin ablaBen yeni yaptırdım hiç sorun olmadı çabucak iyileşti :)
9 yaşında canım:)9 a girmesine 1.5 ay vardı:)Kac yasinda yaptirdin abla
Anaaaa benre gec kaldim diye dovunuyordum9 yaşında canım:)9 a girmesine 1.5 ay vardı:)
Küçükken yaptir bence ben daha yaptirmadm pismanm
Canım zaten 2 den önce 6dan sonra yapılması gerekiyormuş:)Ya 4 ay içinde yapacaksınız yada bekleyeceksiniz .
Yazıp gitmeseydin kapardın:)
Beni takip etmiyorsunuz pastalar konusuna yazdım konuyu açtım diye:)Bekleyenler ilk mesajı yolladı ve en çok istenilenleri kaptı:)
Biz yıllardır memlekete gider düğün yaparız diyordukOda olmayınca kestirdik gitti:)Anaaaa benre gec kaldim diye dovunuyordum
Ben olsam kıyamam:)Çok memnunum şimdi yaptırdığıma çocuk kendini biliyor:)Işte 2 olmadan yapsak mı dedik ama korkmasindan korkuyorum daha konusamiyo gevelemeye yeni başladı ters teperse diye tereddutteyiz
HayırdırYazıp kaçtık Ama bir sor niye kaçtım
Sağolasin canım sana da bulalım ya
Ters tepmez ya ama icin nasil rahat edecekse oyle yap eger suan kucuk geliyorsa yaptirmaIşte 2 olmadan yapsak mı dedik ama korkmasindan korkuyorum daha konusamiyo gevelemeye yeni başladı ters teperse diye tereddutteyiz
3 günde iyileşti benimki:)Araştırmalarıma göre 15 gün sürecekti:)Ters tepmez ya ama icin nasil rahat edecekse oyle yap eger suan kucuk geliyorsa yaptirma
Ama iyilesmesi hemen olur diyorsan yaptir bence
Hayırdır
Geçmiş olsun canım:)Ufak kız tuvaletten seslendi durdu
Afedersiniz cırcır olmuş
Günümüz tuvalette geçti
Himmm valla bnde kestirtcem de ne zaman naparm bilmiyorm smdiBiz yıllardır memlekete gider düğün yaparız diyordukOda olmayınca kestirdik gitti:)
6 yaşından beri bekliyorduk:)
Geçmiş olsun canım:)
Gecmis olsin canmUfak kız tuvaletten seslendi durdu
Afedersiniz cırcır olmuş
Günümüz tuvalette geçti